web analytics

5

PLOG ZONDAG 5 FEBRUARI 2017


Ooooooh Nien, wat kijk je serieus?! Ben je bang dat we je terugbrengen naar het asiel? Nee hoor, we gaan lekker even rausen.


Lekker voor jou en lekker voor mij! Hoe gaat het eigenlijk met je jeuk Luun? Nou, daar had ik de afgelopen week bijna geen last meer van, maar laten we het erop houden dat warmte en vochtigheid de hele boel weer opwekt. Ja, ik heb het hier over seks en zweten en OMG, dit is heel erg zielig voor mij. Bijna geen oog dichtgedaan van de jeuk en het mezelf ervan weerhouden om er NIET, ik herhaal NIET aan te komen. NIET krabben. NIET krabben. Maar omdat je heel moe bent en toch jeuk hebt ga je hele rare gedachten creëren, zoals daar bijvoorbeeld is de gedachte dat ik een paar maanden geleden nog een heel rond gezicht had en nu een wat vierkanter gezicht en dat de jeuk daardoor komt. En die gedachte krijg je maar niet uit je hoofd en dat dan ongeveer de hele nacht, afgewisseld met de gedachte dat je NIET moet krabben. Nee, ik hoef hier geen hulp voor, ik ben niet aan het doordraaien, een nachtje slapen doet wonderen!


Even lekker rausen met de Nina heeft ook wonderen gedaan.


Lekker door de modder.


Nina zou graag deze tak mee naar huis willen nemen. Of-ie in de auto past.


Oh, Nien, wat ben je goor! Lekker hoor!


Op de terugweg zien we ergens het autootje van m’n vader staan. We gaan even snel een kijkje bij ‘m nemen, want hij is bezig met een viswedstrijd (bijna elke zondag)! Pappa Piet is erg geconcentreerd bezig en is uiteindelijk 3e geworden (hoorde ik net).


Deze gans is verdwaald.


Toen we terugkwamen bij de auto was Nina op de bestuurdersstoel geklommen. Ik was net te laat met het nemen van een foto, want het zag er erg grappig uit. Dat de hele auto onder de modder zat was iets minder grappig.


En dan… een lekker zondagmiddagklusje; het sorteren van m’n honderden verschillende bedeltjes en schelpjes en dingetjes.


Goed bezig!


Echt heel goed bezig! Ik zag hier al heel lang tegenop. Nu de rest van m’n atelier nog. Komt goed.


We eten; Indiaas! Verrassend zeg. Blijft 1 van m’n favoriete landen, eettechnisch gezien (en ik had nog genoeg in de diepvries).


Ik ben om 20:00 kapotmoe, maar als ik nu al ga slapen, dan lig ik vannacht weer wakker. Aaargh! M. stelt voor om een filmpje op zijn laptop te kijken in bed en dat is een heel goed idee! ‘High Fidelity’ blijft een leuke film en vooral; helemaal feelgood en niemand gaat er dood en iedereen is uiteindelijk gelukkig! Daarna val ik heerlijk en vooral jeukloos in slaap. ZALIG!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  “Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?”

 2. Debby schreef:

  Misschien moet Meneer het zelfde zeep en wasmiddel gaan gebruiken als jij?

 3. Noor schreef:

  Ooooh je bent hopelijk niet allergisch voor die heerlijke Lush dingetjes??!!! :-(
  Bij de foto van je vader werd ik een beetje emo. Mijn ouders leven nog, ondanks dat ik er zelf voor heb gekozen geen contact meer met ze te hebben is dat soms best moeilijk. Zeker als ik dan meekrijg dat het bij anderen wel goed kan gaan. Prachtig natuurlijk, dat het ook goed kan gaan, maar zo jammer dat dat bij mij niet het geval is. En nee contact zoeken is geen optie, ze hebben nu eenmaal een grote voorkeur voor een ander kind die in hun ogen niets verkeerd kan doen :-( Meewerken aan mensen oplichten is kennelijk oke. Ik vind van niet, dus doei! enne, lekker he, vieze hondjes hahahaha. Ik heb er 3, weliswaar hele kleine, maar die kunnen ook zo fijn alles onder de prut smeren.

 4. Ingrid schreef:

  Wat een georganiseerde dozen met frutsels!!!

 5. Marjan schreef:

  Wat een heerlijk klusje zeg voor de zondagmiddag. Lekker dingetjes uitzoeken en in bakjes doen, lekker kletsen, wijntje erbij en wat lekkers…. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *