web analytics

6

PLOG WOENSDAG 3 MEI 2017


Oooh Nien, heb je nog last van je achterpoot? Of doe je nu maar een beetje alsof?


Ik ontbijt met deze kaas-dingen van de LIDL. Het zijn Griekse feta-broodjes en ze zijn op zich wel lekker, maar ook weer niet echt, maar ik had een KILO gekocht en ze nemen teveel ruimte in in de diepvries. Dus… ze moeten op en weggooien is zonde.


Kijk! Kijk! Het is Sid die me komt kussen! Hij wilde ook weer een keer op de plog, want hij voelde zich zwaar ondergewaardeerd.


Ik doe even iets met grafische vormgeving en een quote.


Ik heb m’n Chesterfield-banken te koop gezet op Marktplaats.nl en ik word meteen gebeld en gemaild en IK HAAT DIT. Ik wil geen contact! Ik wil niet gebeld worden! Ik wil niet bellen! Ik wil het niet, ik wil het niet… en dan gaat iemand ook nog 100 euro bieden, ook al had ik geschreven dat er geboden mocht worden vanaf 250 euro. Dit is niet mijn ding, maar juist omdat het niet mijn ding is moet ik dit ZELF DOEN! Uiteindelijk krijg ik een type aan de telefoon die ze vrijdag voor 250 euro op komt halen. MOOI! Ik had er ook gratis vanaf gewild, maar dat ga ik hem niet zeggen natuurlijk!


Wat dan Nien?


Hahahahaha, wat een mooie kont!!!! Humor om te lachen.


Ik denk dat ik toch even ga kijken.


Word je nu nog meer misbruikt voor foto’s Nien? Wat een leven heb jij!


Je wordt keurig 3 keer uitgelaten, dus niks te klagen dacht ik zo.


Krijg je niet genoeg te eten????


Nou, ik ben zelf ook niet helemaal happy met mijn avondeten. Ik had een zakje uit de diepvries gehaald en ik dacht en hoopte dat het bolognesesaus zou zijn. Was het niet. Was Mexicaans. Ook lekker, maar toch ineens iets heel anders. Moest ik even van bijkomen.


Ik heb dus de hele dag gewerkt in m’n kantoor. Teksten redigeren, schrijven, foto’s, linkjes, dingen hier en dingen daar. Na het avondeten is Nina het zat en komt ze even checken of het nog wel goed met me gaat.


Tuurlijk Nien. Hier kijkt ze even mee naar een stukje Netflix.


En daarna gaat ze onder de tafel slapen.


En als ze dat zat is gaat ze op het logeerbed. Ook goed hoor Nien, maar kom je wel met me mee naar de slaapkamer straks? Geen probleem voor Nina.


Wel een probleem voor mij is slapen. Ik val om 23:00 in slaap en ben weer wakker tussen 2:00 en 4:00. Malen, denken, gedoe, wat, nou, als, hoe, dan, oooooh Jesus! Ik besluit om van de nood een deugd te maken en wat te-testen-toys erbij te pakken. En zo ben ik deze nachtelijke uurtjes ook gewoon aan het werk. En daarna val ik prima weer in slaap. Tot 5:00. Een prestatie van wereldformaat!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  In bed moet je heel bewust niet aan vervelende dingen denken. Works for me. Ik denk bv aan jou in een dirndl.

 2. Else schreef:

  Malen ja zo rond een uur of 3, om gek van te worden. En Luna in een dirndl doet het niet voor mij. En dan lig ik te draaien en dan heeft die lekkere snurkerd naast me er last van. Zucht.

 3. Noor schreef:

  Ja maar Jan, dat gaat gewoon automatisch. Dat heb ik ook. Lig ook vaak wakker en denk dan ineens onbewust aan niet leuke dingen. Tot je je daar bewust van wordt en probeert aan andere dingen te denken wat dan niet echt lukt want op de achtergrond sluimeren de niet leuke dingen…

  Ooh Chantall die marktplaats ellende ja. Volgende keer gewoon in de ad. zetten dat er op lagere biedingen niet wordt gereageerd. En dan krijg je nog steeds van die afdingmailtjes maar ik gooi ze altijd gewoon weg. :-) Succes met de verkoop!

 4. Marjan schreef:

  Ooh ja die nachtelijke uurtjes…. en in het donker lijkt alles nog veel erger.. Ik heb weer de halve nacht met mijn e-reader op de bank gezeten… nou vind ik lezen erg fijn, maar slapen nog veel fijner.

  Liefs!

 5. Hanna schreef:

  Als de mannetjes van Marktplaats nu eens een keer iets deden zoals bij Ebay: bieden vanaf een bepaald bedrag en wie geen woord houdt, wordt verketterd voor het leven. Soms kan ik het niet meer tegenhouden en dan stuur ik hele nare reacties naar onderbieders, die ik daarna blokkeer. Valsch.

  Vergelijkbare situatie als met de diepvries: pastasaus gemaakt en tagliatelle daarbij gekookt. Samen opgediend. Bleek de tagliatelle in nestjesvorm bami in nestjesvorm te zijn. Marco Polo draaide zich om in zijn graf.

  • Adelaide schreef:

   I would say we could do well if we could roll back a century of leftist — these are scorn quotes, folks — &q&up;trogressuqoot; and restore a little liberty to Americans.To which ridding the nation of the odious war on (some) drugs and all of its concomitant corruption and collateral damage might not be a bad start. But only a start.M(Yes, a Boomer)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *