web analytics

3

PLOG DONDERDAG 4 MEI 2017


Een nieuwe kantoor betekent ook een nieuw achtergrond voor m’n pc! Hallo Nien!


Altijd fijn om ’s ochtends van deze fanmail in m’n inbox te vinden! Ik hou ook heel veel van mijn fans. Maar. Dan. Echt.


Bruce en ik doen een dagje voor de pc. Schrijven. Schrijven. Schrijven.


Okay, heel misschien, maar dan echt heel misschien vond ik het toch nodig om de laatste aflevering van ‘Thirteen Reasons Why’ te kijken. Ik heb hier achteraf ontzettend veel spijt van, want echt een stomme serie, zooooooo traag, zo puberaal en gaat zo ontzettend nergens over. Zooooooo zonde van m’n tijd. Als ik dan weer eens ’televisie’ kijk, dan graag iets van algemeen nut.


De dag is alweer voorbij en ik baal dat ik die heb verpest met de serie. Maar Nina moet gewoon uit.


En ik troost mezelf met het bestellen van wat bijna-gratis patches bij AliExpress. Retail Therapy!


Van deze 2 toys had vandaag de review af kunnen zijn, maar ja, niet gelukt en daar kan ik ook wel ’thirteen reasons why’ voor verzinnen.


Heb je honger Nien?


Maar dit ga jij niet lusten hoor. Het is Laab Moo. Veel te pittig voor jou.


Hier vind je het recept voor Laab Moo.


Vooral een feestje voor de smaakpapillen!


En de rest van de avond bevind ik mij op AliExpress en voel ik mij als een eh, kind in een snoepwinkel? Allemaal lingeriesetjes voor bijna-gratis! ’s Nachts kan ik weer eens niet slapen, maar ik zet het wakker liggen om in het maken van dromenvangers… en zo midden in de nacht bedenk ik een nieuw project: #devrouwvannummer100! Waarover later meer, want ik moet het nog helemaal uitschrijven! Maar ik ben BLIJ!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Knaluitjepanty schreef:

  Heerlijk laab/larb!!! Ik heb vorige week een vega variant gemaakt maar maak ‘m ook regelmatig met kipgehakt (larb gai). Love it!

 2. Viviane schreef:

  nieuwe spannende serie : The Handmaid’s tale

 3. Joan schreef:

  Wow die laab moo was geweldig! Net gegeten, ik nam een hap en mompelde in mezelf Oh my God wat lekker. Ik heb hem met vega gehakt gemaakt en lekkere groene curry erbij
  Thanks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *