web analytics

0

PLOG VRIJDAG 5 MEI 2017


Goedemorgen Frank! Inspecteer jij even de overkapping? Ja, we maken ‘m snel schoon! Echt!


Ik heb dus alweer 2 dagen op rij superkut geslapen. Uurtje of 3 per nacht. Maar ik zie er nog best wel, enigszins, toonbaar uit. Pffff…


Nou, Nien, daar gaan we! Uit!


Ik word om 8:00 sharp keurig opgehaald door m’n ouders om naar de LIDL te gaan! Alle boodschappen voor de week weer in huis!


Ja, Nien, jij krijgt een croissantje van Piet, wees maar niet bang.


Ik neem even een videootje op van de We-Vibe Wish! Die video kun je HIER terugzien!


De Luna-fluisteraar is vrij, want het is 5 mei! Hij is vandaag dus lekker vroeg bij mij om een lekker lang stuk te gaan wandelen!


En ja, we laten ook nog deze knappe hond uit natuurlijk. Zo kom je wel aan die 10.000 stappen per dag.


Even bijkomen op de bank.


Oh. Nee. Oh. Nee!!!! Die stomme Turkse tortelduiven van vorig jaar gaan het gewoon WEER proberen! Hij heeft een lullig ‘nest’ gebouwd van 10 takjes en daar liggen nu 2 eieren. En hij en zij broeden om en om. Ik hou m’n hart vast. Die eieren kunnen er zo vanaf vallen en als er straks jonkies zijn… OOOOOH!!!


Dan vreet Frank ze op, heeft-ie me net laten weten. Nou ja, okay, zo is de natuur! Frank straalt nu eerst even wat liefde in m’n #devrouwvannummer100 project!


Ik neem mijn alllllllerliefste overbuurvrouw C. uit eten! Zij heeft me tijdens m’n scheiding enorm geholpen en ik zou haar daar nog altijd voor bedanken met een lekker etentje! Dus… naar de tapasbar!!!


Ondertussen wordt er heel goed gezorgd voor Nina en Frank vanaf de bank thuis.


Oh! Wat is dit lekker! De volgende keer wil ik er hier nog meer van! Crostini’s met allerlei lekkers erop! Tonijn, carpaccio en tomaat met ui. ZALIG! ZALIG!


Proost buuf!


Maar dit is pas een echte CHEERS! Wat een overheerlijke sangria hebben ze bij Tapas & Winebar Tr3s! Echt hoor! Na een heerlijk en gezellig etentje doen we nog een paar drankjes bij C. (en haar H.) thuis (de Luna-fluisteraar komt ook even een biertje doen). Gezellig hoor!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *