web analytics

3

ZATERDAGMIDDAG, SPITTER SPATTER SPETTER, OMDAT IK NIKS TE DOEN HEB, VERVEEL IK ME TE PLETTER

middengelukt1

IMG_3102
Ik had het gisteren toch over dat massage-apparaat van de LIDL en dat ik me niet voor kon stellen dat iemand dat ding zou kopen? Natuurlijk heb ik ‘m gekocht! Zo’n ding moet ik gewoon testen voor www.climaximaal.nl. Even wat anders dan al dat serieuze vibratortesten! Volgende week eens even kijken of zo’n ding van de LIDL me ook kan bekoren!

IMG_3103
Al heb ik nog genoeg serieuze producten liggen die getest moeten worden. It’s TOOOOO much!!!! HELP!

IMG_3104
Eerst maar eens even een ontbijtje voor m’n gezin maken.

IMG_3107
Nee, Nina, heel gezellig dat je in de keuken komt staan, maar jij hebt al brokken gehad.

IMG_3109
Verder verveel ik me te pletter vandaag. Ik moet (voornamelijk van mezelf) achter de pc vandaan, want de afgelopen week heb ik ieder vrij uurtje achter dat ding gehangen om met m’n SEO bezig te zijn. Is belangrijk, dat wel, maar het moet niet gaan tegenstaan. Maar ja, wat moet ik nu gaan doen? Ik heb nergens zin in en ik schaam me er zelfs voor. Genoeg te doen, maar dus geen zin.

IMG_3113
Gelukkig neemt de echtgenoot me mee naar de Landwinkel. Hij had een bon in z’n kerstpakket, dus we mochten allerlei lekkere dingen uitzoeken.

IMG_3115
Mooi hè? De Betuwe? Helaas heeft de boer van het land hierachter z’n appels dit jaar niet gerooid, dus die liggen op de grond te verrotten. Sneu.

IMG_3117
Het eerst sneeuwklokje (in onze tuin) is een feit. Daar word ik dan wel weer blij van.

IMG_3118_1
Oh ja, we zijn ook nog even langs de Secunda geweest (de kringloop dus) waar alles weer veel en veel en veel te duur was. Maar… dit schilderijtje met échte edelweiss kostte maar 45 cent. SCORE!

IMG_3121
Hij verveelt zich nooit.

IMG_3124
En zelfs J. heeft een dagbesteding gevonden!

IMG_3129
Hij bakt een heerlijke appeltaart die hier buiten staat af te koelen, zodat we ‘m zo snel mogelijk kunnen proeven.

IMG_3130
Ik houd me nog maar even bezig met het kraag-probleem van de jurk.

IMG_3131
En dan mag ik, Thank God, gaan koken.

IMG_3133
Witlof met ham en kaas uit de oven… met mini-slavinkjes uit de diepvries (die we nog over hadden van de kerst). Hmmm…

IMG_3134
En ik geef het toe; ik heb de rest van de dag alleen maar zitten Candy Crushen. En ik was zo goed van m’n verslaving af en het interesseerde me niet meer in welk level ik zat of in welk level J. zat (500 levels hoger). Maar ik zit er dus weer middenin. Just when I thought I was out they pulled me back in!!!

IMG_3137
Gelukkig was ik vandaag niet de enige, want ook dochter S. heeft de hele dag naast me op de bank gehangen en ge-Candy Crusht. Dus eigenlijk was het best gezellig.

Unbroken-2014-movie-poster
We keken trouwens ook nog deze film: Unbroken. Dikke aanrader met een happy end (al moet je dan wel eerst 2 uur drama en martelingen doorkomen). Maar waargebeurd, dus erg indrukwekkend!

 

Vorig jaar hadden we een hond te logeren die in huis poepte... GATVERDAMME!

Vorig jaar hadden we een hond te logeren die in huis poepte… GATVERDAMME!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Else schreef:

    Nou ben je zo druk aan het SEO-en, kun je dan ook de kinken uit deze blog halen ? Deze posting heeft geen verwijzing naar de volgende (en dat komt vaker voor) en als ik zo mijn reactie plaats (oranje knoppie) dan kan ik hier helemaal niet meer scrollen en zie ik alleen de onderkant van je site. Beetje jammer . . . maar hier gaat ie “click”

  2. Else schreef:

    Nou ja wat zal ik zeggen, ik kan wel scrollen (heel ver zelfs) maar het bovenste op de pagina is mijn reactie en de gele balk links en de roze balk rechts zijn leeg. Ik vind dat jammer – je schiet nou toch niet in de stress hè ?

  3. Else schreef:

    Tussendoor zie ik wel een flits van iets anders . . . kijk met IE 11 en ik wacht af . . . .;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *