web analytics

2

LEVERWORST, ANDIJVIE & FUN MET DE KATERS

beginpaginatotaal

IMG_7199
Begin de dag met… een plakje leverworst op je neus! De echtgenoot had gisteren z’n brood niet opgegeten (daar sta je dan elke ochtend voor op; om zijn brood te smeren dat-ie niet opeet), dus Nina heeft mazzel.

IMG_7205
Oppasmeisje M. had dus haar haar zo leuk in een knot en ze probeert of het bij mij ook lukt. Lukt niet. Misschien even een keer wat beter en rustiger voor gaan zitten.

output_Xe65kQ
Daar gaat ze… voor het eerst alleen op de fiets naar school. SLIK! Maar ja, ze is natuurlijk wel 13 en dan nog gebracht worden door je oppas is helemaal niet stoer. SLIK!

IMG_7213
Ik hoop dit niet te moeten slikken op Jamaica (maar ik heb het wel alvast in huis gehaald) (dat was een heel flauw slik-bruggetje).

IMG_7217
De medicatie die meegaat op vakantie.

IMG_7219
De flessen die ik mee moet nemen naar de LIDL, want m’n ouders komen mij weer ophalen voor de wekelijkse boodschappen. Gezellig! Vorige week was ik dus de lege flessen vergeten en toen kreeg ik van m’n vader op m’n flikker (ja, het maakt niet uit dat ik 38 ben, je kan altijd nog van je vader op je flikker krijgen, haha). Maar je moet dus gewoon elke week de lege flessen meenemen en dan heb je nooit rotzooi, heel logisch.

IMG_7220
Deze vruchtjes begrijp ik niet (en ze waren ook € 2,49, dat begrijp ik ook niet). Kiwibessen?

IMG_7222
M’n vader is op zoek naar lekkere dingen.

IMG_7223
Om in de vakantiesferen te komen neem ik een zak Jamaicaanse chipjes mee.

IMG_7225
We gaan ook nog even langs de Turkse supermarkt.

IMG_7230
Alles binnen? Check!!

IMG_7232
Bruce kijkt of zijn kleur er tussen die vellen stof van de overbuurvrouw ook tussen zit. Is niet het geval. Ze liggen wel te lekker, dus ik til alle stoffen naar de zolder. Veilig voor poezenklauwen.

IMG_7234
Pfffff… de keuken is weer eens ontploft.

output_gzWUVV
Maar ik laat eerst Nina uit.

IMG_7251
En dan ga ik aan de vrijdagochtendschoonmaak. Eerst alles maar eens opruimen en stoffen.

IMG_7248
Ik pak onze koeienkoffer erbij, zodat we alvast kunnen gaan inpakken. Ik krijg alleen de koffer niet open en ik sms de echtgenoot al in paniek dat we de code niet hebben (want we kochten de koffer op een rommelmarkt (al zijn de stickers wel van onszelf)). Uiteindelijk zat er dus nog een extra clipje ergens dat ik niet had gezien. Beetje dom.

IMG_7252
Ik haal de stofzuiger door het huis.

IMG_7253
En ik dweil en ik lig op m’n knieen om de keukenvloer en keukenkastdeurtjes te doen.

IMG_7255
Terwijl ik bijna flauwval van al die activiteiten ligt Bruce heerlijk te spinnen buiten.

IMG_7260
Bright light! Bright light! Na al m’n inspanningen ga ik onder de zonnebank.

IMG_7262
Ik wilde eigenlijk zuurkool uit de oven maken, maar nichtje L. van dochter S. is dit weekend bij ons en ik had al gedacht dat zij zuurkool niet zo lekker zou vinden (de echtgenoot heeft dochter S. en L. dus inmiddels opgehaald en die liggen met z’n drieën op de bank tv te kijken). Gelukkig was ik daar dus op voorbereid en had ik ook een zak andijvie in huis!

IMG_7263
Met uitgebakken spekjes.

IMG_7266
Ik ben gewoon heel trots op het feit dat ik überhaupt een juskom heb! En zo’n mooie ook nog.

IMG_7268
Met worst! Hmmmm… echte worst van de slager!

IMG_7274
Ik ga even heerlijk los met knippen en plakken en stempelen en kleuren, zonder na te denken. Gewoon losssssssss.

IMG_7277
Nina heeft vandaag haar Dries Roelvink-slip aan.

IMG_7283
En Frank komt bovenop m’n collage liggen en wil gewoon echt niet weg, hoe vaak ik ‘m er ook vanaf duw.

IMG_7289
De meisjes spelen monopoly.

IMG_7303
En Bruce ligt zeer, maar dan ook zeer gelukkig bij de echtgenoot. De echtgenoot is al een jaar bezig met ‘project Sid Vicious’ en daardoor heeft hij Bruce enorm verwaarloosd. Daarbij komt dat J. Bruce eigenlijk heel irritant vindt, omdat Bruce gewoon om aandacht komt vragen, smeken, eisen.

IMG_7308
Maar kijk nou eens hoe gelukkig Bruce is!

IMG_7314
Ik ben inmiddels verhuisd naar de bank met een stapel tijdschriften, maar Frank komt ook daar gewoon bovenop het tijdschrift liggen. Ook een gevalletje van verwaarloosd. En een gevalletje van; het is te koud nu buiten ’s nachts.

IMG_7322
HAHAHA! Ik heb vandaag geen foto’s van aangeklede beesten nodig om te lachen!

IMG_7324
Frank vindt dat Bruce er heel grappig uit ziet.

IMG_7330
Dat had-ie niet moeten doen! Hahahaha!

IMG_7340
Hap! Okay, genoeg gespeeld met de katers! We kijken nog wat naar The Voice of Holland en gaan daarna allemaal naar bed. Waarschijnlijk slapen J. en ik weer eerder dan de meisjes, want die kijken nog wat tv.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Die slip van Nina…. geweldig… het staat haar ook gewoon!

    Gewoon zo’n lekkere dag, zonder allerlei toestanden, maar gewoon lekker… alles loopt zoals je het ongeveer in je hoofd had… mmmm

  2. ria schreef:

    Heel leuk weer alles ,lekker eten leuk de katten en nina ,van harte met je vader ,fijne avond xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *