web analytics

5

PLOG ZONDAG 3 FEBRUARI 2019


Even weer een spiegelfoto, for old times sake!


Ik ben de hele ochtend bezig met het in elkaar draaien van smudgesticks en antwoordveren en heb geen foto gemaakt toen ze af waren, want meteen ingepakt en klaar voor verzending!


En ook nog een dromenvanger met 7 edelstenen, voor elk chakra eentje! Voor een stukje spirituele verlichting naar de mensen toe!


Balansdag voor Sid.


Balansdag voor Frank.


Balansdag voor Nina.


Ik ga door met… het opruimen van de keuken. Ik zag vanmorgen een streepje zonlicht en dat betekent; LENTE! En… lenteschoonmaak. Soort van. Dit wordt m’n bakje met al m’n sushi bowl-spullen.


M. had niet alleen voor m’n moeder bloemen gekocht, maar ook voor mij. Aaaaaaaah!


Winnaar van de dag! Een blikje ve-tsin uit 2009. Weggegooid.


Deze la is nog niet opgeruimd.


Deze wel.


LORD HAVE MERCY ON ME!


Ik ben uiteindelijk de hele middag bezig met weggooien (2 vuilniszakken), schoonmaken en weet ik veel wat. “Maar dit werkt heel therapeutisch toch?”, probeert M. om me wat te motiveren. Nou nee. Ik vind schoonmaken kut. Maar ik ben op de helft en goed bezig. Deze week verder. Elke dag een kastje. Ik kookte pasta pesto met broccoli en ook alvast een grote pan linzensoep voor de rest van de week. Koken is niet kut. Koken is leuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ingrid schreef:

  Hard gewerkt. En dat op zondag.
  En de rest maar een balans dag houden tsssss

 2. Marjan schreef:

  En op je ramen schrijven is nog leuker….;-)

 3. Jan Folkersma schreef:

  Nou, ik weet GVD wie er voorlopig alleen naar de parenklup moet.

 4. Else schreef:

  Ik zou zeggen, kook uit je la . . . of weet ik veel laat M iets aanwijzen uit die la en kook daar iets omheen. Want ik zie weinig fouts aan dat stilleven op de 1 na laatste foto. Bij mijn ouders kwam spul van de gruyter uit de kastjes, dat is pas fout/oud.

 1. 5 februari 2019

  […] Previous story PLOG ZONDAG 3 FEBRUARI 2019 […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *