web analytics

0

NOG 1 NACHTJE SLAPEN, THEE & DROMEN

middengelukt2016

IMG_6738
Zo! De oppaspuber heb ik keurig met een smoothie op en een broodtrommeltje mee richting school gestuurd, dus dan kan mijn vakantie beginnen! Ik ruim m’n atelier nog wat op, ik schrijf nog wat en ik kijk ondertussen naar wat verontrustende documentaires over moordende tieners. Gezellig!

IMG_9927_1
Ondertussen maak ik pakketjes om met m’n dromenvangers mee te versturen. Op zich ook wel verontrustend dat ik, terwijl ik bezig ben met zulke spirituele en lieve dingen naar verontrustende documentaires kijk.

IMG_9931
Ik heb zelfs matchende washi-tape met veren! Hoe gaaf!!! Er zit dus een papiertje in, een zakje thee, een briefje en een mini-potloodje! Ik ben heel blij met het resultaat. Helemaal af!

IMG_9935
Ik pak onze koffers verder in.

IMG_9936
En m’n ouders komen nog even langs om ‘doei’ te zeggen. M’n moeder heeft een nieuwe hobby, dus ik word verwend met allerlei moois! Zoals… dit naaldenboekje! HOE GAAF! Ze gaat nu bezig met speldenkussens (en die heb ik, nu ik deze plog aan het maken ben, al gekregen en die is NOG gaver)!

 

Vorig jaar was ik nog steeds druk met m'n SEO...

Vorig jaar was ik nog steeds druk met m’n SEO…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *