web analytics

4

GOED SEO-ADVIES, GROENE BALLEN & GHOSTBUSTERS OP WOENSDAG

middengelukt1

IMG_2978
Fijn hoor! Ik kom langzaam weer in m’n ritme! Gewoon om 6:30 opstaan, om 7:00 oppasmeisje M. wakker maken, samen ontbijten en samen lekkere pulp-programma’s met bruiden en bruidsjurken kijken op TLC…

IMG_2980
Daarna weer achter de pc met Bruce… het was de bedoeling om even alvast wat items klaar te zetten voor op www.climaximaal.nl, maar ik word weer helemaal bevangen door die klote-SEO… er zit iets niet goed en ik weet niet wat het is! Ik heb de hele website van Laura (van www.blogaholic.nl) al doorgelezen, maar toch lukt het me niet om alles zelf in de praktijk te brengen, zucht.

IMG_2981
Maar dan! Dan is er licht aan het einde van de tunnel, als in… Laura zelf! Op haar site lees ik: ‘Je bent begonnen met bloggen en af en toe druppelt er wat verkeer binnen via zoekmachines. Je gebruikt wel een SEO-plugin, maar verder heb je weinig kaas gegeten van zoekmachine optimalisatie. Niet op het gebied van content, maar ook zeker niet op het gebied van techniek. Maak een goede start met zoekmachine optimalisatie aan de hand van een SEO-adviesrapport.’ Ja! Ja! Ja! Dat is het! Ik geef Laura m’n inlogcodes en ze kijkt, ziet, doet, en legt daarna alles uit. ALLES! Nou ja, heel veel in ieder geval. Ik heb in een paar uurtjes zoooooooo ontzettend veel geleerd op het gebied van SEO en dan vooral op het gebied van SEO voor mijn site (voor www.climaximaal.nl dus), dat ik er bijna misselijk van word! Ik moet heel veel dingen aanpassen wil ik een beter draaiende site krijgen (en vooral dus; beter gevonden worden door Google), maar ik weet nu in ieder geval wat ik moet doen. Dus… zoek je hulp bij het optimaliseren van jouw SEO? Dan kan ik Laura ontzettend, maar dan ook ontzettend aanraden. Ze heeft er ontzettend veel verstand van, legt alles duidelijk uit en is dus iedere euro dubbel en dwars waard! Met de tips op haar blog www.blogaholic.nl kom je al een heel eind, maar met haar persoonlijk SEO-advies ben je echt on the right track!

IMG_2982
Wist ik veel dat de plugin van Yoast een tweede tabblad heeft en dat je dus NOG meer groene ballen moet zien te scoren voor een optimale SEO!

IMG_2983
Maar… vergeet nou die groene ballen…

IMG_2984
Het is tijd voor een kaaschipje!

ghostbusters
Samen met oppasmeisje M. kijken we naar Ghostbusters! “Ken je die film niet???” Nee, die kende ze niet en wij hadden ‘m bijna 30 jaar niet gezien! Tripje down memory lane!

ghostbusters2dvd
Deel 2 er meteen achteraan! Gaaf! Vooral de (inmiddels) knullige special effects.

IMG_2986
Nina mag nog steeds niet op de bank, maar ik vind het ook nog steeds zielig.

IMG_2991
Frank steekt z’n tong uit naar Nina, want hij mag dus lekker wel op de bank. Als M. naar bed is stort ik me verder op de groene ballen en m’n SEO-plan… It’s too mucht! Too much! Ik droom er ’s nachts zelfs van!

Vorig jaar had ik ook SEO-problemen en mocht Nina nog wel op de bank...

Vorig jaar had ik ook SEO-problemen en mocht Nina nog wel op de bank…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Matthijs schreef:

  met al die groene ballen kan je lingo spelen

 2. Jan Folkersma schreef:

  Ik was vroeger verliefd op Sigourney.

 3. Laura schreef:

  Kom maar op met die knallende cijfers en 100-en extra verkochte vibrators :)

 4. Marjan schreef:

  En dan dromen van allemaal groene ballen….. aarrrggg soort Mega lingo… wel gezellig met Lucille ;-)

  xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *