web analytics

2

GOUD, DIAMANT & SMELLS LIKE FISH

middengelukt1

IMG_2994
Begin de donderdag met de Tielsche Courant! Ik had het al gehoord via Twitter en Facebook, maar… Anouk komt dus op Appelpop dit jaar! WOW! Waar een klein stadje groot in kan zijn! Leuk.

IMG_2995
Helemaal leuk vind ik altijd dit soort berichten… Bijna elke week staat er wel een gouden of diamanten huwelijk in de krant… met een foto met de burgemeester of wethouder erbij. Zo gaaf! Helemaal blij word ik van zinnetjes als ‘Ze hebben elkaar tijdens een feestje bij de buren ontmoet.’ Of: ‘Ze zijn beiden lid van de accordeonvereniging.’ Van mij mogen deze mensen wel veel langer geïnterviewd worden. Wat is het geheim van een hun huwelijk? Wat vinden ze elkaar leukste eigenschappen? Waarom werden ze verliefd op elkaar? Juist in een stugge stad als Tiel zijn dit de mooie verhalen die volgens mij iedereen wil lezen. Het wordt misschien eens tijd dat ik ga solliciteren bij de Tielsche Courant…

IMG_2996
Op TLC worden ook diverse huwelijken gesloten. Benieuwd hoe lang die stand houden. Vast geen 60 jaar. Maar… okay, over tot de orde van de dag! Oppasmeisje M. weer naar school, doei, lief zijn en luisteren naar de juf!

IMG_3003
Dan kan ik over mijn diamanten huwelijk gaan schrijven. Of eigenlijk over een té slecht seksspeeltje in de vorm van een diamant. Zucht. Verder weer uren en uren bezig met m’n SEO. Ik begin het langzaam te haten. Behalve als ik over een paar weken een verbetering zie ik m’n bezoekersaantal. Dan hou ik er heel veel van. Dat is het klote van SEO; je ziet niet meteen profijt van je werk.

MV5BMjE4MjI4NzE3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwODE3OTg4MTE@._V1_SX640_SY720_
Als M. weer thuis is kijken we deze film; The Boy Who Smells Like Fish. Echt een lieve, mooie, rustige film over een jongen die naar vis ruikt en uiteindelijk toch een meisje vindt dat verliefd op ‘m wordt. Het blijkt dus overigens een echte, maar zeldzame, ziekte te zijn, naar vis stinken: Trimethylaminuria.

IMG_3018
We zijn alweer een paar uur verder, hebben lekker goulash gegeten en hier kijkt een hondje heel zielig. Die wil uit. En naar Piet. Mooi, nemen we meteen een bakje goulash mee.

IMG_3024
Kijk, Nina is echt hond aan huis bij m’n ouders en gaat meteen braaf liggen terwijl ik een kopje koffie en M. een glaasje appelsap krijgt. <3

IMG_3022
M’n moeder is alvast druk bezig met de kerstboom van 2015!

IMG_3023
Elke week komen er nieuwe vilten poppetjes bij. Van alles 2 dus. Voor haar boom en mijn boom. <3

IMG_3028
Thuis nog even wat drinken op de bank, een aflevering van Utopia (had het een paar weken niet gezien, maar M. is fan) (er is dus van alles gebeurd en vooral heel veel drama). Ik verdiep me daarna weer verder in m’n SEO. De opbouw van m’n site is helemaal fout, fout, fout. Kut, kut, kut.

 

Precies 1 jaar geleden zat ik ook met m'n hoofd in de SEO, kocht ik een elpee van Joan Baez en deed ik een potje Skip-Bo met M.

Precies 1 jaar geleden zat ik ook met m’n hoofd in de SEO, kocht ik een elpee van Joan Baez en deed ik een potje Skip-Bo met M.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    Bummer :-( van de opbouw van de site…. snotver….

    ooo die vilten dingetjes voor in de boom…. die olifantjes… cute!

    xx

  2. Kimske schreef:

    OOh je moeder…. ik krijg het warm van zoveel liefde, maar ben ook stikjaloers, stiekem…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *