web analytics

0

NEON MAKE-UP EN EEN PAARSE VIS

beginpaginatotaal

IMG_0727
Yep! De kleur is gelukt! Perfect zelfs! Nu nog even een paar keer wassen en dan geeft m’n haar ook niet meer af. Het is 6:30, ik ben er weer helemaal klaar voor!

IMG_0725
Nina ook.

IMG_0733
Maar die moet nog even wachten tot ze uit mag. Ze moet eerst even oppasmeisje M. op schrikbarende wijze wakker maken. WHAAAAAAAAHHHH! Meteen wakker. Nina kan dat.

IMG_0740
Wat eten we vanavond Bruce? Nee, geen sperzieboontjes. We eten pasta met garnaaltjes en vis, want ik heb nog een zak garnalen en en een zak vis in de diepvries en… de diepvries moet enigszins leeg.

IMG_0741
Bekend beeld op de donderdagochtend. Een 6-minuten-eitje voor mij en oppasmeisje M. en dan een Nina die gaat lopen staren.

IMG_0746
Okay, oppasmeisje M. naar school, Nina mag uit. Ik kom dit ding tegen op de grond en raap het meteen op. Het is een stuk vlees, maar het zou zomaar eens vergiftigd kunnen zijn.

IMG_0748
Meteen weggooien. Ook al is het ‘gewoon’ een stuk vlees, dat gooi je toch niet op de grond? Stelletje aso’s.

IMG_0749
Dan maar een poging tot werken. Ik word gestoord door iemand uit Tiel die met me wil neuken. Altijd fijn, dat soort reclame tussendoor.

IMG_0750
De verkering komt vroeg thuis en hij heeft… 1,5 week vakantie!!!! Zo kunnen we samen onze bruiloft goed voorbereiden! YEAH! Om dit te vieren haal ik een bak kibbeling.

IMG_0756
Maar die valt een beetje tegen. Beetje teveel doorbakken. Jammer.

IMG_0758_1
YEAH! De ballonnen zijn binnen!

IMG_0760
Ik haal oppasmeisje M. op uit school en we gaan even langs de Action! Daar vind ik deze briljante plastic glazen! Ideaal voor onze bruiloft. SCORE!!! De komende dagen nog even wat meer halen, want ik moest even overleggen met mijn aanstaande man of hij ze ook mooi vond. Eh, dat zei ik alleen voor de vorm. Ze hadden er niet meer vandaag. HAHA!

IMG_0765
We kochten ook nog wat extra neon-dingen voor M., want die heeft een schooldisco vanavond met als thema ‘neon’. Gaat helemaal goed komen! Dochter S. is inmiddels door de verkering opgehaald en M. en S. kunnen het vandaag prima met elkaar vinden. Dochter S. voorziet M. van een spectaculaire, edoch keurig nette, feest-make-up en de meiden gaan samen pinda’s doppen in de tuin. Wat een voorbeeldigheid!

IMG_0766
Dochter S. en haar vader in hun favoriete posities.

IMG_0768
Kijk! M. had ook matching nagellak!

IMG_0778
Ik vind m’n buitenborden zo leuk! Zo leuk dat ik ze ook binnen gebruik.

IMG_0780
Bruce vindt vooral de pastasaus erg leuk.

IMG_0783
Ben je aan het vissen Frank?

IMG_0789_1
Nee, dat laat hij aan m’n vader en de verkering over.

IMG_0792
“Schatje, heb je wel goed op de foto dat deze zeelt bijna paars is?” Yep.

IMG_0793
Ik breng oppasmeisje M. naar haar disco, waar ze dus een half uur te laat is, omdat ze dacht dat het om 20:00 begon. Het begon dus om 19:30. Oooooooohhhh!!! Nou, hup, vort, dansen dan! Doehoeiiiiiii!!! Daarna ga ik met deze knapperd het terras op en sms-en we naar haar vader dat we knappe jongens aan het spotten zijn.

IMG_0796
Ook nog een ijsje bij de lekkerste ijssalon van Tiel; Daisy’s! Hmmmmmmm…

IMG_0809
En dit was NIET de bedoeling J.!!! “Hebben jullie nog trek?”, was de vraag. “Nee”, was het antwoord. Maar ja, een half uurtje later heb ik toch dit frietje speciaal opgegeten. Ach, m’n trouwjurk past toch wel.

IMG_0812
We gaan niet al te laat naar bed en Nina mag bij dochter S. natuurlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *