web analytics

4

BUBBELS, FRAMBOZEN & WENDY

beginpaginatotaal

IMG_2984
Ik heb er zin in! Het is woensdag, 6:00! Kom maar op!

IMG_2991
Ik heb 1 van m’n favoriete zomerjurken aan, die helaas nogal gehavend is op sommige plekken omdat Bruce erop  heeft lopen stampen met z’n nagels op schoot.

IMG_2993
Jajajajajaja, UIT! UIT!

IMG_2999
Ook daar heb ik zin in!!

IMG_2997
Terug van het rondje met het hondje ruim ik de keuken op, ruim de afwasmachine leeg en meer van dat soort huishoudelijke dingetjes (ja, met 2 pubers in huis die heus wel hun best doen blijf je toch aan het opruimen). Ik schrijf een korte review over een product dat ik kocht bij de Xenos. Dit soort producten liggen op kinder-ooghoogte en… hoe vrij en open ik ook ben, ik vind dat dus gewoon niet kunnen. Review staat: HIER. Terwijl ik aan het werk ben krijg ik een berichtje via Twitter. Wendy van het programma ‘De Heer Ontwaakt’ op radio 2 is 2 weken op vakantie in eigen land en het enige dat ze bij zich heeft is 5 euro per dag en een koffertje met radioapparatuur. Ze is aan het liften en via de social media wordt ze op diverse plekken uitgenodigd! Ze staat bij het standbeeld van Flipje in Tiel stond en ze vraagt zich af of iemand haar op kon halen. Ophalen kan ik niet, maar ik vraag of ze bij me langskomt op de koffie.

IMG_3009
Nou ja, eigenlijk op de bubbels. Dat wil ze wel!

IMG_3012
Meestal haal ik oppasmeisje M. op om 12:30, maar ze is vrij vandaag en het zorgkantoor komt langs bij haar ouders om van alles te controleren. Dus oppasmeisje staat al eerder bij mij voor de deur, miscommunicatie, aaaaargh, paniek, ineens dingen anders, omschakelen, adem in en adem uit. Wie van de pubers wil er een broodje gezond?! Oh, alle 3! Mooi! Ik word een uurtje later door de moeder van M. gebeld dat alles goed is gegaan met het zorgkantoor. Dat is dan toch wel een pak van ons hart, want je gaat toch ineens aan van alles twijfelen. Doen we het wel goed? Is dit wel de beste aanpak? Maar het zorgplan was helemaal keurig en we kregen nog net geen kusje en sticker van de juf, al hadden we die wel verdiend natuurlijk.

IMG_3014
Hé Piet! Wat kom je doen? Die komt dochter S. en vriendinnetje E. ophalen om te gaan zwemmen bij Beldert Beach. Ik ging daar vroeger als puber ook altijd zwemmen, maar het is dus nu geen ‘gewone plas’ meer, maar er zijn allemaal faciliteiten en er wordt entree gevraagd. Keurige, veilige plek om te zwemmen voor 2 meisjes van 14. Althans, daar gaan we volledig van uit. Opa Piet is taxichauffeur vandaag.

IMG_3015
Bruce krijgt een vies kwakje op een bordje, maar vindt het heerlijk.

IMG_3019
Ik ga met M. op pad met Nina!

IMG_3021
Wandelen naar Zoelen!

IMG_3022
Nina vindt het prachtig, al komen we langs een hoop boerderijen en die boerderijen hebben grote, dikke, agressieve boerderijhonden die heel hard naar haar blaffen. Niet dat ze het erf afkomen, maar toch…

IMG_3023
M. duwt even de kerk van Zoelen het koppetje in.

IMG_3025
Wat gaan we in Zoelen doen? Fruit halen, want wij zijn Betuwse meisjes!

IMG_3027
Op de terugweg hebben we al bijna een hele bak frambozen op. Hmmmm…

IMG_3030
Op basis van vertrouwen je vruchten kopen. MOOI is dat!

IMG_3031
Nina is kapotmoe na de wandeling.

IMG_3032
En de aardbeien hebben het niet volledig gered op de terugweg, dus daar ga ik aardbeien-yoghurtijs van maken.

IMG_3033
Tussendoor even checken of de andere meiden nog leven. Gaat volgens mij helemaal goed daar…

IMG_3034
Dan ga ik M. volledig inmaken met Rummikub.

IMG_3035
Met een bakje chips natuurlijk.

IMG_3037
Hé! Kijk! Daar is Wendy al!! Die moet even twitteren dat ze is gearriveerd.

IMG_3038
En aan de bubbels zit. Ik vertel haar wat ik doe en waarom en wat en waar en wie en het is eigenlijk gewoon een heel normaal gesprek. Niks niet interviewerig, maar gewoon gezellig.

IMG_3040
Aaah, kijk! Alle pubers weer terug op het honk.

IMG_3041
Tijd voor een Italiaanse maaltijd!

IMG_3045_1
Met dus aardbeien-yoghurtijs én kersenijs wat nog niet genoeg ontdooid was. En verse frambozen.

IMG_3048
En Nina.

IMG_3050
Na het eten laten de meiden de hond uit en neemt Wendy een kort interviewtje op op haar iPhone. Ook een kort filmpje trouwens. Voor het filmpjes en videootje verwijs ik even naar het stukje: HIER. Daar staan alle goede linkjes.

IMG_3056
Het filmpje is overigens heel leuk, want Bruce komt tot 2 keer toe de boel irriteren (that’s my boy!).

IMG_3059
En daar is reddende engel Piet! Eigenlijk zou de echtgenoot Wendy weer naar haar volgende adres brengen, maar die was vergeten dat hij een afspraak had. Gelukkig wil mijn vader haar wel even veilig naar de Prins Bernard-sluizen brengen. Wat een bijzondere dag! Heerlijk weer, heerlijk eten, onverwachte dingen (waar ik dus normaal niet tegen kan, maar het heeft allemaal goed uitgepakt), lieve mensen, brave pubers! IK HOU ERVAN!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Else schreef:

  Zo leuk, ik luister ’s ochtends altijd naar radio 2 en had gehoord dat Wendy in Tiel was en ik dacht aan jou en en en en dat gebeurt dan ook nog – leuk.

 2. Ellen schreef:

  Lekker dat ijs mmm heb je een masjien ;)

 3. Anne schreef:

  Haha die berichtjes van dochter S… Meisje met humor :)

 4. Brenda schreef:

  Bruce is geweldig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *