web analytics

3

LUNA EN EEN TELEVISIELOZE DAG

beginpaginatotaal

IMG_1602
Begin de dag met een koekie! Nou ja, begin, begin? Ik was er om 8:00 uit (!!!!), de verkering is al naar z’n werk. Alle trouwspanningen lijken nu zo ongeveer wel van me af te zijn gevallen, maar nu komt alles eruit in een soort lichamelijke moeheid. Voor m’n gevoel zou ik een week kunnen slapen, maar ja, toch maar even de Nina uitlaten en eten geven.

IMG_1603
En dan toch maar aan het werk achter de pc. Of… aan het werk… ik word afgeleid door deze sushi-katten en ik krijg meteen weer zin om m’n PloesiePoesie-business op te starten!

IMG_1604
Kijk nou hoe lief!

IMG_1606
Als je wil lezen waarom ik uiteindelijk in de huidkleurige, strapless bh van mijn 61-jarige buurvrouw trouwde, dan verwijs ik je door naar: HIER.

IMG_1614
Even checken of Nina nog ademt.

IMG_1615
De katers liggen de hele dag op bed. Lekker fris boys! Ach, ik moet toch alles nog wassen.

IMG_1619
Ik maak 9 liter groentesoep en geef meteen een grote pan mee richting m’n ouders.

IMG_1620
Ik stuur een envelop met WK-hamsters naar zoontje D. van vrienden! Gave postzegels ook!

IMG_1623
Kijk, daar in de verte zit oppasmeisje M., want die heb ik alweer opgehaald van school.

IMG_1626
Ze zit te loomen met tutorials op de laptop.

IMG_1627
En… het is ONGELOOFLIJK, maar de televisie is de hele dag niet aan geweest!!! Oppasmeisje M. was 1 met de loombandjes en de loombandjes waren 1 met haar! Applaus! Het is zelfs al zover dat ze beter is in loomen dan ik en ze wil wel graag dat ik haar kom helpen, maar volgens mij vraagt ze dat steeds expres, zodat ik moet zeggen dat ik er niks meer van snap en dat ik een beginner ben en zij een gevorderde. HAHAHA!

IMG_1634
Gelukkig kan ik ook beter koken. Mijn lievelings; vis in roomboterjus.

IMG_1639
We eten weer buiten. Ik hou ervan. Nina ook.

IMG_1642
De verkering ook, want dan kan hij ondertussen z’n hengel uitgooien. En… beet! Hier weer een zeelt en daar moet ik dus meteen een foto van komen maken, want anders gelooft niemand het. Oppasmeisje M. gaat om 20:15 naar bed en wij gaan een kwartier later. Nog steeds zoooooo moe! Maar wel gelukkig getrouwd natuurlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Margreeth schreef:

  Geweldig zo’n reddende buuf.
  Maar waarom is het toch zo moeilijk om overal de zelfde maat te hanteren? Waarom past een M van de HemA wel en een M van Dept niet?
  En waarom moet je bij de ene bh een cup groter als bij de ander!?
  Waarom? Gggrr.

 2. jerry schreef:

  Wederom “de verkering”. Gaat het goed met jullie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *