web analytics

2

LUNA OOGST HAAR EERSTE BOL-COURGETTE

beginpaginatotaal

IMG_1652
Begin de dag met een paracetamolletje. POE HEE! Ik had al eens geschreven dat alle stress en gedoe van me af aan het vallen zijn hè? Nou, dat uit zich dus vandaag in een knallende koppijn. Maar… ik doe gewoon m’n ding. Ik breng oppasmeisje naar school, ik laat de hond uit en ik ga achter m’n pc en doe een poging tot schrijven.

IMG_1654
Dit is het favoriete jurkje van mijn borsten.

IMG_1656
Nina’s nieuwe kleedje staan zo mooi bij haar oog.

IMG_1659
Bruce heeft ook een mooi oog.

IMG_1662
Ik oogst m’n allereerste bol-bourgette! Ik ben nu zooooo ontzettend trots dat ik bijna vergeet dat ik barstende koppijn heb!!!!

IMG_1669
De verkering heeft dochter S. opgehaald van school, samen met een vriendinnetje! Ook oppasmeisje M. is er nog en gelukkig kunnen ze goed met elkaar opschieten. Dat was een paar jaar geleden wel anders, maar nu zitten ze heerlijk te loomen, TLC te kijken en lekker te kletsen met z’n drieën. En daar ben ik heel blij mee, want ik heb nog steeds hoofdpijn en als ze elkaar de hersens hadden ingeslagen, dan had ik dat weer op moeten lossen, tandjes op moeten rapen, dat soort dingen. En mijn probleemoplossend vermogen is tot 0 gedaald de afgelopen dagen (behalve een bol-courgette oogsten, dat kon ik nog net). Ik zit met de verkering en Nina buiten te vissen en regel dat er af en toe wat te eten in de meiden gaat, tot meer ben ik vandaag niet in staat. ’s Avonds kijken we met z’n vijven naar de Matrix (uit 1999 al!!!!) en daarna heeft de echtgenoot heel misschien per ongeluk een pizza besteld bij Domino’s, maar dat kwam omdat ze hem een appje stuurde dat er vandaag, alleen voor hem, een aanbieding was en dat die aanbieding maar 1 uur geldig was. “Het zijn m’n vrienden van Domino’s”, zei J., “en vrienden kun je niet laten zitten.” Vonden de pubermeiden helemaal niet erg.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. jerry schreef:

    De verkering???????????????/ wassdatnu?
    \

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *