web analytics

4

PLOG WOENSDAG 14 DECEMBER 2016


Dit is een heel slecht begin van de woensdagochtend. Een HEEL slecht begin. Ik zet m’n bril op en het pootje breekt af. Er zijn ergere dingen in de wereld, honger, oorlog, dat soort dingen, maar in MIJN wereld is het kapotgaan van m’n bril toch wel een top-10-dingetje. HUIL!


Okay, doen alsof er niks aan de hand is voor de oppaspuber! Gewoon brood maken, smoothie maken, lachen! En gezellig een pulp-programma kijken…


Maar als ik de oppaspuber de deur uit heb naar school, dan ga ik toch wel even een soort van stuk…


Want… kijk… hier heb ik een andere bril op (STOM) én ik zit met m’n vader in de auto naar de dierenarts voor Nina. Want… Nina zou vandaag geopereerd worden… maar… dat ging dus niet door, want haar gezwel is weer terug en dat moet weer weg en dan pas kan er een operatie en het is een HEEL GEDOE. Ik schrijf het hier allemaal heel luchtig op, maar ik vind het KUT. Dikke SHIT. KUT. TYFUS. Nina moet dus weer een week aan de antibiotica.


En… om het allemaal nog KUTTER te maken… ik was vanmorgen aan het verven en toen kwam er een hele dikke klodder verf op m’n spijkerbroek en JESUS CHRISTUS dat ging er niet meer uit… “Dan krijg je van ons een nieuwe spijkerbroek”, zei m’n vader. M’n vader ziet me graag in een spijkerbroek. Dus ik ben met m’n vader gaan shoppen. En ik mocht helemaal losssssss als een soortement van pre-kerstcadeau, maar uiteindelijk kocht ik keurig 2 skinny jeans van 20 euro per stuk die me er ook echt SUPERSKINNY uit laten zien!


En ik kocht zelf een nieuwe weegschaal bij de Action, want m’n oude was stuk en OMG!!!! Kijk! Nou! Ik weeg 69,9 kilo!!! HOLY SHIT! Eindelijk m’n doel bereikt; onder de 70 wegen. Ook kreeg ik bij de Specsavers gewoon een nieuwe bril! Ze hadden mijn montuur nog ergens liggen en hebben m’n glazen erin gezet en klaar… Nou, dan wordt het toch nog een goede dag uiteindelijk.


Kijk eens; broederliefde tussen de katers.


De oppaspuber heeft altijd kookles op woensdag, maar daar zie ik dus nooit iets van. “Wanneer mag ik daar nou eens iets van proeven?’, vroeg ik vanmorgen. En zie hier; zelfgebakken kerstkoekjes! Lekker hoor! Goed gebakken!


En ik krijg post! Met veren! Met een eksterveer ertussen; WOW! <3


We eten; pasta met bolognesesaus! Met balletjes gehakt i.p.v. geruld gehakt… weer eens wat anders.


Lekker hoor!


Ik wilde heel graag ‘Bridget Jones Baby’ zien, dat leek me wel een leuke meidenfilm, maar achteraf heb ik spijt. WAT SLECHT! Echt slecht. De puber vond ‘m ook stom.


Niet al te laat naar bed, want morgen word ik WEER getatoeëerd! Ja, alweer! ZIN IN!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Rene schreef:

  Hoi,
  De volgende keer als je die gehaktballetjes pastasaus maakt moet je een geraspte pecorinokaas door het gehakt doen.
  Geweldig lekker maar helaas niet goed voor de lijn

 2. Marjan schreef:

  Wat een emotionele op en neer dag voor je zeg. Pfffff … Arme Nina en arme jij, ben je helemaal ingesteld op die operatie, gaat het niet door……:-(( Hopen dat de antibiotica aanslaat…

  Xx

 3. Ingrid schreef:

  Jeetje……weer een week onzekerheid wat je grote vriendin betreft.
  Je hebt echt mazzel met je bril. Mij overkwam zoiets paar weken geleden. In de badkamer op de plavuizen. Op een lullige plek onherstelbaar gebroken. Eind vorig jaar toen ’trendy’ modelletje. Niet meer verkrijgbaar. En moeilijke gkazen dus niet overzetbaar in ander montuur. Ik was er overheen……maar dat kutgevoel komt weer terug hahaha.

 4. BiteMe schreef:

  Mocht je ooit weer acrylverf (ik ga ervan uit dat het acrylverf was) op je kleren morsen, meteen uitspoelen met koud water, dan was je hebt zo weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *