web analytics

3

PLOG DINSDAG 13 DECEMBER 2016


Oh! Bruce! Ik ben stapelgek op jou! Je bent de mooiste en de liefste en de zwartste en allllllles! En ik ben me zo bewust van jouw ouder worden en dat ik jou ooit moet loslaten. Maar dat ga ik met alle liefde doen. Echt! Maar je bent er nog! Let’s celebrate!


Nou ja, celebrate, celebrate, ik heb nog steeds jeuk. Niet van nieuwe dingen… maar van oude dingetjes… die dan weer geactiveerd worden nadat je wakker wordt en kleding aantrekt. HAAT! HAAT! HAAT!


Dit helpt. Enigszins.


Ik ga even ploggen, bloggen, schrijven, werken, mailen, m’n dingen doen.


Tot de oppaspuber arriveert! Die heeft ingewikkelde materie te leren. Frank helpt met Duits.


En ik help met Biologie.


Daarna worden de oppaspuber en ik opgehaald door vriend R.! Om pasgeboren baby D. te bekijken! WOEHOE!!! Baby D. is dus het kindje van R. en J. en ooooooooooh!!!! Het is de mooiste baby die ik ooit heb gezien!


En echt, echt, echt, als ik geen kinderwens zou hebben, dan zou ik rammelende eierenstokken krijgen van al dit moois. WAT EEN MOOIE BABY! WAT EEN GELUK!


Ik heb ook geluk, want ik hoef niet te koken, alleen op te warmen! M’n moeder had een pan erwtensoep geregeld, dus de oppaspuber en ik eten… erwtensoep!


Okay, okay, okay, mensen, mensen!!! Ik snap dat dit niet kan. Een hond op je kussens! Maar… Nina moet morgen geopereerd worden!!!!!!! Dus… ze mag zo blijven liggen… nou ja, half… ik duw haar iets opzij en ga dan lepeltje-lepeltje tegen haar aan en ze vindt het prima! HOE KNUS! Ik denk er niet al teveel over na. Over haar gezwel, tumor en de toekomst. Alles komt zoals het komt.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Joop schreef:

  “Als ik geen kinderwens zou hebben, dan zou ik rammelende eierenstokken krijgen van al dit moois.”
  Kan ik hieruit afleiden dat je wel een kinderwens hebt?

 2. Ingrid schreef:

  Nina……..inmiddels geopereerd dacht ik. Ik duim en duim voor goede afloop.

 3. Marjan schreef:

  Vaak zijn dat de geweldigste babies…. die van een ander :-))
  we duimen voor Nina….. met terugwerkende kracht ook nog.

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *