web analytics

4

PLOG WOENSDAG 7 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

IMG_8629
Errrrrrrr! Is er 1 jarig, HOERA, HOERA! Dat kun je wel zien dat is de oppaspuber!!!!! Ik wilde gisteren de woonkamer al versieren met ballonnen, maar dat trok Nina heel erg slecht. Die blafte de hele buurt (en de oppaspuber) wakker, dus vanmorgen vroeg opgestaan om ballonnen te blazen. De puber is alweer VIJFTIEN!!

IMG_8630
Cadeautjes voor de puber! Uiteraard wat dingetjes van Lush (M. is ook fan) en geld. Kan ze zelf mooie kleren kopen! Er zijn ook nog wat andere dingetjes onderweg met de post, maar ja, die zijn niet op tijd gearriveerd (wel al 2 weken geleden besteld) (heeft ze binnenkort gewoon nog een keer cadeautjes)!

IMG_8631
Zij gaat naar school en ik ga achter de pc.

IMG_8633
Het is een vreselijk typische ADHD-dag waarop ik van alles doe, maar niks af maak en ik word heel moe van mezelf. Ik geef Bruce de schuld, want hij ligt op m’n agenda, zodat ik geen TODO-lijstje kon maken.

IMG_8634
Ik kijk nog een aflevering ‘Broadchurch’ in de hoop dat ik me daarna wat beter kan focussen.

IMG_8636
Nee dus.

IMG_8639
Ik heb ook overal jeuk, jeuk, jeuk. Niet alleen hier, maar m’n hele lijf zit onder de muggenbulten. Dit zijn nog kleintjes, maar ik heb er plakkaten van 5 centimeter diameter tussen zitten. Niet lekker.

IMG_8643
J. staat in de file, dus ik kijk nog een stukje ‘Sisterwives’.

IMG_8659
Dan ga ik bezig met de palmkool die ik maandag van Boer Willem kreeg! Deze rups is meegereisd naar Tiel. OMG! Ik moet mezelf echt bedwingen om nu niet alles meteen weg te gooien, want ik ben wat dit betreft een enorm verwend zeikwijf… ik zet deze XL rups keurig in de tuin uit en ik vind nog een kleiner rups dat ik ook in de tuin zet! Daarna was ik de palmkool extreem goed.

IMG_8664
En maak ik er deze pasta van! Palmkool wordt in het Italiaans ‘cavolo nero’ genoemd en is daar wat ‘normaler’ dan hier in Nederland. Hier is het dus echt een vergeten groente.

IMG_8669
Ik bakte wat ontbijtspek uit, uitje, knoflook, de palmkool en Parmezaanse kaas! Eigenlijk maar 5 ingrediënten en het smaakte super! Zelfs J. heeft 2 keer opgeschept! Het smaakt een beetje naar boerenkool, maar dan eigenlijk nog lekkerder.

IMG_8673
Nina, wat moet je?

IMG_8674
Uit? Ja, graag!

IMG_8676
Lekker Lushen en dan in pyjama op de bank met Bruce. We wilde vroeg naar bed, maar hebben toch nog naar ‘The Roast of Rob Lowe’ gekeken. Was leuk.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. BiteMe schreef:

  Sinds wij dit hebben hebben we geen last meer van muggen. Al heel veel stekkers en toestanden geprobeerd, had er een beetje een hard hoofd in maar deze werkt dus wel. https://m.drogisterij.net/P887400/roxasect-stekker-tegen-muggen-8711744034832?partnercode=222&gclid=CJH-itaU_84CFRG3GwodwYIN8g

 2. Jan Folkersma schreef:

  Tegen muggen helpen maar 2 dingen. a) een hor. Maar ja, dat is ook zo’n gedoe. En b) de winter. Bring it on!

 3. Joop schreef:

  Ik gebruik het liefst een klamboe tegen de muggen.

 4. Willeke schreef:

  Dat is een olifantenrups!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *