web analytics

5

PLOG DINSDAG 6 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

IMG_8608
Ik at gisteren niet thuis, dus mijn man heeft voor z’n eigen eten gezorgd. Heel misschien had hij ‘per ongeluk’ zelfs 2 pizza’s besteld, dus mijn ontbijt en lunch voor vandaag was al geregeld. Heel attent!

IMG_8610
Hahahaha! Ja, dit is een hele goede column van Nynke de Jong! Zo goed dat m’n moeder ‘m voor me had uitgeknipt! Mocht je ‘m nog niet gelezen hebben, hij staat HIER online… over de bullshit-industrie met producten om je vagina schoon te maken en hoe onzeker meisjes (en jongens) daar van kunnen worden.

IMG_8614
Nou, Bruce, ben jij er ook klaar voor?

IMG_8615
Ik kijk naar ‘Help, Mijn Man is Klusser’ op m’n pc en ondertussen schrijf ik, maak ik dromenvangers, doe ik m’n administratie. Van alles door elkaar.

IMG_8616
Ha! De oppaspuber is gearriveerd! Na het doornemen van de week kijken we naar de Nederlandse versie van ‘Ex On The Beach’. Wat een vreselijke toestand.

IMG_8618
Tuurlijk Bruce, zou ik ook doen. Dan moet je de was maar meteen opruimen als je ‘m hebt gevouwen. Ik begrijp je punt.

IMG_8619
En daar achter in de tuin ligt Sid op het net-gewassen kleed van Nina. Tuurlijk. Schone was is het lekkerst om op te liggen.

IMG_8624
‘Dit is Utopia!!!! Let’s make a story to telllllllll.’ Wat een ellende daar. Echt! Heel! Erg!

IMG_8626
Als de puber op bed ligt kijk ik naar Hollands Next Top Model en nog 10 minuten naar ‘Gênant Maar Waar’ en dan heb ik het weer helemaal gehad met die klote-tv. Minder beeldscherm in m’n leven, wanneer gaat het lukken.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Ik heb’t wel’s eerder gezegd meen ik. Er is ook goede tv. Voornamelijk op de publieke zenders. En dat weet je heus wel met je Zomergasten elke week. Ook al val je erbij in slaap :) Een beetje selectief kijken scheelt al een hoop. Je kijkt naar pulp, je weet dat het pulp is en je klaagt dat het pulp is. Snap ik niet. Dikke kus!

 2. Joop schreef:

  Ik kijk zelden tv.

 3. Mandy schreef:

  Wij kijken echt al een half jaar geen tv meer

  Er is amper nog tv met inhoud op tv..zelfs onze dochter van 7.5 vind tv niet leuk meer en dan nog maar te zwijgen over al die reclame’s
  Als we iets willen zien kijken we iets op netflix

  • Jan Folkersma schreef:

   Geen programma’s met inhoud? Journaal, EenVandaag, DWDD, Keuringsdients van Waarde, Zembla, Tegelicht, RTL LateNight, Pauw, Nieuwsuur, Het Uur van de Wolf, Zomergasten, Louis Theroux, 3opReis, Kassa, Kijken in de ziel. Misschien zijn dit programma’s die je niet kent, dat kan. Maar er zijn programma’s met inhoud.

  • Jan Folkersma schreef:

   Zondag met Lubach, De hokjesman, De reünie, Hollandse zaken, De rijdende rechter, De kennis van nu, Boeken, Vrije geluiden, Buitenhof, Avro’s kunstuur, Podium Witteman, Eva Jinek, Adieu God. De hele Discovery channel, National Geographic en de Belgische zenders. Ik sla alle sportprogramma’s en kanalen voor je over, net als alle nieuwszenders en themakanalen.
   Dus kom mij niet aan met “er is amper nog tv met inhoud op tv”. En dan voor je dochter van 7.5. Elke dag op de NPO van ’s ochtends vroeg tot 7 uur ’s avonds kinderprogramma’s. Op het Belgische Ketnet ook. Dan zijn er nog speciale kanalen voor kinderen. Niks op tv… JA televisies zijn zo dun geworden tegenwoordig je kunt er niks meer op kwijt. Vroeger (Opa spreekt) was er alleen op de woensdagmiddag kinder tv. De film van Ome WIllen en Klassewerk. Ik had er een hekel aan maar als het regende keken we toch.
   Niks op tv… Hoeveel meer moet er op de tv komen? Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een programma over. Zelfs de NPO maakt pulp. Heel Holland bakt, Boer zoekt vrouw, Ik vertrek, We zijn er bijna. De KRO zendt veel Engelse detectives uit, de Tros Nederlandstalige muziek, de VARA cabaret. BNN is voor de jongeren, de VPRO voor een intelligenter publiek.
   Niks op tv… hou toch op. Ja ik mis zelf heus ook wel wat. Een goede filmquiz bijvoorbeeld, of iets met popmuziek zoals vroeger Countdown op Toppop.
   Niks op tv… Heel veel meer kan er niet op. 24/7 meer dan 100 kanalen in een basispakket. Heel veel gekker moet het niet worden. Bovendien is er zoiets als 3Lab. Die zitten te springen om nieuwe ideeën. Als je iets mist kun je suggesties aanleveren voor nieuwe programma’s. Nederland is wereldleider als het aankomt op het bedenken van nieuwe formats. Daar kun je heel erg veel geld mee verdienen. Ik zou zeggen: wat houdt je tegen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *