web analytics

4

PLOG MAANDAG 5 SEPTEMBER 2016

beginpaginatotaal

IMG_8571
Wat gaan we doen vandaag Bruce? Genieten van de nazomer? Okay.

IMG_8572
Maar eerst koffie, want het is pas 5:30 hoor.

IMG_8573
J. moet meteen de deur uit en ik heb beloofd Nina uit te laten.

IMG_8574
Maar als er iets is wat ik HAAT is het wel ’s ochtends in het donker naar buiten moeten.

IMG_8576
Maar kijk, een uurtje later zie ik er uit als door een ringetje te halen! Haar goed, jurk goed, nagels goed, bloemetje in haar.

IMG_8577
Ik match aan alle kanten en wacht nu op de trein naar Arnhem. En van Arnhem naar Zutphen. En ik Zutphen word ik opgehaald om naar Lochem te gaan. Naar het Love Bubble-terrein en het Lief Lekkerland! De hele dag vergaderen, praten, nog meer praten en nog meer vergaderen.

IMG_8581
Tussendoor neemt M. me even mee naar Duiven.

IMG_8583
Daar zit een hele gave edelstenen-winkel.

IMG_8584
Ik heb me keurig ingehouden en niet heel veel gekocht, al wilde ik alles wel hebben.

IMG_8585
Supergaaf om in dromenvangers te hangen, toch?

IMG_8586
Maar ik heb al heel erg veel thuis, dus ik ga uiteindelijk met een beschaafde buit naar buiten. Morgen foto’s!

IMG_8587
M. neemt me uit eten bij de IKEA! Met die balletjes is het hetzelfde als met een hamburger van McDonalds. Eigenlijk zijn ze niet lekker, maar je eet toch alles op.

IMG_8589
Ha! Een kip! Of haan? Op het terrein van de Love Bubbles lopen diverse kippen en hanen rond. Erg leuk!

IMG_8590
Nog meer vergaderen? Yep! Met Boer Willem, ja, die ene, van het televisieprogramma Boer Zoekt Vrouw!!!! Alleen zocht Boer Willem geen vrouw, maar een man… Boer Willem is dus de boer die Lief Lekkerland ‘runt’ qua groenten en alles… het is een permacultuur-tuin… en ik doe daar dus de vormgeving voor.

IMG_8591
Lekkere sla en allerlei vergeten groenten! Heel gaaf. Ik had het Lief Lekkerland zelf alleen nog maar op de foto gezien en het ‘bestaat’ pas een maand of 3! Ineens dus een land vol lekkers!

IMG_8593
Dat is lang geleden dat ik een bosje bloemen van een man heb gekregen!!!! Boer Willem snijdt een bosje palmkool voor me af, zodat ik hier mee kan gaan koken.

IMG_8596
En ik krijg ook nog een groenlof, nog zo’n vergeten groente! Gaaf hè?

IMG_8599
Verser dan dit wordt het niet!!

IMG_8602
En weer met de trein naar huis! Al doe ik tussendoor een tussenstop bij Happy Italy, samen met de boekhouder in Arnhem! Hij moet richting Amsterdam, maar in verband met ‘een persoon op het spoor’ is zijn trein bijna 1,5 uur vertraagd en om hem nou in z’n eentje ergens te laten eten is ook weer zo zielig! Daarnaast; ik had met ‘m gewed… als hij een heel bord pasta bij Happy Italy op zou kunnen, dan zou ik betalen en als hij niet op kon, betaalde hij… Ik heb dus gratis gegeten vandaag en ik ben helemaal moe van al het praten en alle nieuwe mensen en indrukken. Heerlijke dag, maar tijd om tegen m’n eigen man in slaap te vallen!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. BiteMe schreef:

    Potverdomme wat zit je haar goed! Ik begin nu dus serieus te overwegen om ook wat lush aan te schaffen.

  2. Ingrid schreef:

    Wat ‘kleurige’ dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *