web analytics

2

PLOG MAANDAG 4 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5371
Goedemorgen Frank! Gezellig hè, al die dozen! Snap ik. Het is maandag en ik ben er weer klaar voor. Ik slaap weer keurig ’s nachts, zonder te hoesten. Nu alleen nog pijn in m’n keel, maar geen kriebelhoest meer, dus; klaar voor de week!

IMG_5373
Bruce ook! Of we naar boven gaan?

IMG_5375
Ja hoor, ga jij maar weer op je vaste plek liggen.

IMG_5376
Dan ga ik aan de slag met deze dromenvanger.

IMG_5377
Er moeten 30 flesjes aan met een belletje.

IMG_5378
Hij blijft gewoon liggen. Zou ik ook doen.

IMG_5380
Hoe is de sfeer beneden Nien?

IMG_5383
Mwwwwaaaaah, kan beter.

IMG_5386
Ik kijk naar een enorm deprimerende documentaire: Transfatty Lives. Over een jonge jongen met A.L.S. en nou ja, dat was janken.

IMG_5389
Dit is ook janken. Ik kreeg een groentepakket opgestuurd, maar dat heeft vertraging. En ja, iets wat vrijdag opgestuurd is en uiteindelijk op een dinsdag bezorgd wordt, dat gaat niet echt goed komen natuurlijk.

IMG_5390
Nog meer opdrachten! Ik heb het er maar druk mee (heel fijn)!

IMG_5391
Ik wilde dit maken, maar mijn man zag dit niet zo zitten. “Er hoort geen fruit in m’n avondeten”, aldus J.

IMG_5394
En deze courgettesoep met walnoten is ook niet zijn ding. Hij heeft mazzel, want het avondeten wordt uiteindelijk worteltjes met aardappeltjes en worstjes uit de oven!

IMG_5395
Even Gordon Ramsey kijken.

IMG_5400
Daarna een paar afleveringen van Vikings. Ik zit er niet meer zo in als bij de eerste seizoenen.

IMG_5403
J. kreeg gisteren een zak met noten van z’n moeder en die had hij gewoon voor mij verstopt! Gelukkig gevonden en J. is zo sociaal dat ik alle macadamia’s mag opeten. Vroeg naar bed, morgen weer vroeg eruit.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Dat gerugby doet J. geen goed: hij krijgt er macho praatjes van.

  2. Ri schreef:

    Ik kom wel bij je eten hoor. Van m,ij mogen er nactarines in het avondeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *