web analytics

0

CADEAUTJE VAN HET JAAR, EEN PLANKJE & EEN ELLEBOOG

middengelukt1

IMG_9504
Hé, moeders! Jij ook in de Action in Beneden-Leeuwen? Dat is toevallig! Het is woensdagochtend en ik had een Action-date met m’n ouders! Morgen moet m’n moeder trouwens weer aan de 3e chemo (en vrijdag ook) (dit keer wordt de kuur steeds verspreid over 2 dagen), maar ze heeft eigenlijk nergens last van deze ronde! HOERA! En… als extra dikke bonus; van deze kuur valt haar haar niet uit (dat gebeurt niet bij een bepaald percentage patiënten) (en nu heeft ze eindelijk een keer geluk dat ze bij dat percentage zit)! SCORE! Cadeautje van het jaar!

IMG_9507
Ook een dikke SCORE; onze goed-gevulde Action-kar. Veel voor weinig, daar houden wij Van den Heuvels van.

IMG_9510
En weer terug over de Waal richting Tiel.

IMG_9511
Met een prima chauffeur.

IMG_9512
Nina krijgt thuis nog wat koekjes van Piet, want zo hoort dat.

IMG_9514
En ik ga even aan m’n kaasplankjes-projectje. Ik zie in hipster-bladen en op hipster-sites steeds van die leuke kaasplankjes voorbij komen, gemaakt van een stuk boom. Hartstikke mooi, maar hartstikke duur. Ga ik niet aan meedoen. Ik zag deze stukken boom bij de Action voor € 2,99 en die ga ik zelf wel aflakken.

IMG_9517
De lak hadden ze ook bij de Action.

IMG_9518
Gaat mooi worden.

IMG_9520
Ik lees nog even deze quote in de Happinez en ga daarna aan het werk.

IMG_9525
En… hier is oppaspuber M. al gearriveerd! En… Nien, heb je het al gehoord? Je mag weer op de bank af en toe. Fijn hè?

IMG_9526
Alleen dit is minder fijn. Veel minder fijn. Ik zie nu dat de helft uit de hondenharen bestaat en de andere helft uit, eh, pluisjes? Ik ben zo’n goede huisvrouw.

IMG_9527
M. en ik halen even boodschappen bij de Emté en treffen daar deze wachthond. Ondertussen word ik door M. bijgepraat over… eh, alles. Ratel de ratel! Haha. Ze zit goed in haar vel. Fijn.

IMG_9529
M. mocht kiezen wat we zouden eten vanavond en het is Mexicaans geworden. Excellente keuze.

IMG_9530
In de tuin tref ik de eerste doperwt aan. Hoe lief! En ook; hoe lekker. Jammer dat het dus maar 4 doperwtjes zijn. Rauw ook heerlijk.

IMG_9531
Nina vindt het heerlijk om op haar kont geaaid te worden.

IMG_9536
En ik vind het heerlijk om te koken. Topdag dit.

IMG_9540
“Iedereen zegt dat je je ellebogen niet achter je rug tegen elkaar aan kunt doen”, zegt M., “maar ik kan dat wel.” Tuurlijk. Doe maar dan.

IMG_9542
’s Avonds kijken we naar Utopia (zucht en steun) en daarna gaat M. naar bed. Wij gaan niet veel later. De tijd vliegt voorbij, maar ik heb niet het idee dat ik echt lekker bezig ben geweest. Het wordt écht tijd voor de lente, of dus eigenlijk de zomer.

Vorig jaar was m'n kortste plog ever...

Vorig jaar was m’n kortste plog ever…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *