web analytics

3

PLOG DINSDAG 1 JANUARI 2019


Nina heeft ondanks alle knallen uiteindelijk prima geslapen. Tussen ons in. Breeduit. Wij hadden amper een stuk deken, maar wilden Nina niet wakker maken. Maar… het is 1 januari! Hoera! Een nieuw vers jaar! Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Of zoiets. Ik voel me helemaal niet zo 1-januari-ig. Voorgaande jaren had ik altijd écht zin in het nieuwe jaar. Zin in opruimen, schoonmaken, alles anders en beter doen. Nu niet.


We doen een rondje met het hondje. Het vuurwerk bij ons de straat was 0,0. Tijdens het uitlaten vinden we een verdwaalde grondbloem, maar verder is het keurig netjes gebleven (dat is in wat straten verderop wel anders, daar ligt voor duizenden euro’s afgeknald vuurwerk) (onvoorstelbaar).


Ik maak een zeer gezond ontbijtje voor mezelf; geroerbakte groente (restjes) met ras el hanout en wat couscous. Ik kan écht wel 3 keer per dag warm eten.


Ik plog de laatste week van 2018 even bij.


Ik ga m’n kantoor opruimen (hard nodig) en ergens in een verdwaald etui vind ik dit papiertje dat m’n moeder ooit voor me uitknipte.


Wie herinnert zich nog de plogs waarin ik altijd begon met een spiegelfoto?


We gaan even bij m’n ouders op Nieuwjaars-bezoek. “Weet je waar je een foto van moet maken?”, zegt m’n vader, “van deze konijnenboutjes.” “Okay”, zeg ik. “Ja, echt, die zijn superlekker, je moeder eet zo’n hele bout in d’r eentje op.” Gatverredamme.


Eenmaal thuis ga ik een poging wagen tot een lingerie-fotoshoot! En ik schrijf de bijbehorende review.


Daarna gewoon in m’n kikkerpak. It’s not easy being green (x 2)…


Nina is nog steeds niet zichzelf en sjokt de hele dag of achter mij of achter M. aan.


Oh. Dit was me toch ZALIG! Ouderwetse hutspot met een worstje en jus in een kuiltje.


Het is me toch een wonder dat ik ondanks m’n groene wang toch nog deze foto eruit heb weten te krijgen! M’n review: OBSESSIVE MOKETTA TEDDY – LINGERIE REVIEW. Echt een setje voor als je wat meer tits and ass hebt.


’s Avonds op de bank ga ik verder met m’n 1000 kraanvogeltjes. Ik ben op 130.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. ingrid schreef:

  Jazeker, de spiegel foto’s. De schoonmaak mmmwah…. niet belangrijk
  Jij. Riet. Piet. Jouw M en jouw Nien. Koester hen en denk om jezelf. Op naar het tuinleven.

 2. Marjan schreef:

  Waren die spiegelfoto’s nog uit de tijd toen je nog een mueslimeisje wilde worden? :-))))
  Hoera! Het is eindelijk januari…. daar mag op gedronken worden….. Moge 2019 maar een jaar van liefde, plezier en gezondheid worden….. heel graag zelfs , als het even kan…. voor jou en de jouwen, voor iedereen die ons lief is.

 3. Maurice schreef:

  Die Nien. Pakt haar momentjes in bed dus ook :) Slimme meid!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *