web analytics

0

KIPPENSOEP, HENNA & EENDENVEREN

middengelukt1

IMG_0392
Ik vond nog ergens een liter kippensoep in de diepvries, dus dat is mijn ontbijt en mijn lunch. Niks mis mee.

IMG_0394
Waar wel wat mis mee is, is mijn haar met een uitgroei van 5 centimeter. Waar ook wat mis mee is, is de gebruiksaanwijzing van mijn henna. Waarom zo groot?? De henna die ik er normaal in smeer hadden ze niet meer, dus nu was ik wel genoodzaakt om een ander merk erin te doen (Henna Plus) (nummer 55) (super red)… NOU! Super red??? Mijn reet!

IMG_0397
Hier heb ik er nog alle vertrouwen in en stuur ik een gezellige selfie naar mijn man. Dat-ie maar snel naar z’n vrouw terug moet komen straks, want dan zijn m’n haren weer knalrood. Nou, niet dus! Nog niet eens oranje! Nog niet eens een klein beetje verkleurd, ondanks het feit dat ik het de totale inwerktijd (90 minuten) (stond op de verpakking) erin heb laten zitten. Om te janken.

IMG_0399
Ik neem even de Tielsche nieuwtjes door. Weinig nieuws, behalve dat ik lees wie er allemaal geslaagd zijn! Waaronder dus de zus van oppaspuber M. (maar dat wist ik al natuurlijk). Woehoe! Gefeliciteerd.

IMG_0400
Dromenvangers in progress

IMG_0401
Nog meer progress

IMG_0402
En nog meer! Overigens ben ik keurig achter m’n pc aan het werk en niet aan het dromenvangers maken deze ochtend en middag. Helaas.

IMG_0403
Oppaspuber M. arriveert en doet bijna zonder morren haar huiswerk.

IMG_0404
Een mini naast een XXXL.

IMG_0406
Als al het huiswerk klaar is hebben we een ijsje verdiend. Terwijl M. en ik naar de supermarkt wandelen komen we deze geweldige mannetjeseenden-veren tegen. Dikke SCORE!

IMG_0408
We kijken een aflevering Masterchef.

IMG_0410
Terwijl de aardappeltjes in de oven staan. Hmmmmmm!

IMG_0421
Nina geniet van de aandacht van M., want Nina geniet altijd van alle aandacht.

IMG_0423
Als M. op bed ligt overleg ik met mijn tatoeëerder waar m’n nieuwe tatoeages gaan komen. Spannnnnnnend!!!

IMG_0428
Het wordt zoiets als dit. Ik heb er zin in.

Vorig jaar was m'n laatste dag als vrijgezel!

Vorig jaar was m’n laatste dag als vrijgezel!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *