web analytics

4

PLOG ZATERDAG 13 MEI 2017


Het is zaterdagochtend en ik heb vannacht zalig geslapen! Kan door de wijntje op de verjaardag van vriendin F. zijn gekomen, maar ook doordat ik ’s nachts wel een paar keer wakker word, maar niet ‘aan’ ga, maar tegen M. aankruip. Ah well! We beginnen vandaag met een ontbijtje dat heerlijk smaakt, maar visueel wel wat punten mist.


M. moet nog wat dingen doen voor z’n werk, ik plog de afgelopen dagen bij en ga dan even in m’n eentje op de fiets naar de stad voor nog wat boodschappen. Bruce doet een kantoordag, ook al is het weekend.


Frank snapt het weekend-gevoel een stuk beter.


De duiven zitten nog steeds keurig te broeden onder de blauwe regen. Ik hoop zo dat de jonge duifjes straks niet naar beneden flikkeren door die paar takjes die als nest moeten dienen.


Ze hebben het op de markt in Tiel goed begrepen. Vorige week was een bosje als deze nog 6 euro, maar vandaag een tientje, want… morgen Moederdag natuurlijk. Maar mijn moeder is wel meer dan een tientje waard, dus ik koop een bosje voor haar en voor mij. Ik breng ‘m maar meteen, ook al is het morgen pas Moederdag. Mijn moeder verdient elke dag een ontbijtje op bed en bloemen in huis.


Middelmatige foto, maar het zijn dus écht prachtige bloemen. Ik hou van een bosje met van alles door elkaar.


En dit is een helemaal middelmatige foto, maar we zijn inmiddels bij m’n vriendinnetje R. in Nieuw-Vennep aangekomen! Die is jarig en geeft een BBQ en een feestje en zij en vriend N. hadden de Luna-fluisteraar nog niet ontmoet, dus… Het was supergezellig en ik heb sinds tijden niet zo keihard hardop gelachen! En de BBQ was top! Maar dat ben ik van vriend N. gewend! Een hele, hele fijn dag, met maar heel weinig foto’s. Kan gebeuren.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Vooral dat keihard lachen! Topdag dus.

 2. Jan Folkersma schreef:

  “ik plog de afgelopen dagen bij”. Als je maar weet hoezeer het gewaardeerd wordt. Ik kijk elke dag. En als er niks nieuws is denk ik: morgen misschien. Als het een paar dagen duurt word ik onrustig. Als er dan weer een plog is, hoe kort ook, hoe ‘saai’ ook, dan ben ik weer gerustgesteld. Dat iedereen en alles het nog doet.

 3. Ingrid schreef:

  Het wordt zeker gewaardeerd. Soms ben ik bang dat je je ondergewaardeerd voelt als je zo weinig reacties krijgt.
  Dan denk ik…….reageren mensen alleen als het slecht met je gaat.
  Ik lees je graag en kijk ook graag naar het plog foto’s:)

 4. Marielle schreef:

  Frank is zooooo mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *