web analytics

10

LUNA’S LAATSTE DAG ALS SINGLE LADY

beginpaginatotaal

IMG_1082
POE HEE! Ja, het is natuurlijk weer heel vroeg, want ik kon niet slapen van de stress en ik lummel een paar uur door het huis heen zonder iets te doen. Hier wordt mijn ochtendselfie ge-photo-bombed door Sid.

IMG_1083
Ik MOET iets eten. MOET! MOET! MOET! Anders val ik om. Het trouwpak van de verkering zou vandaag aankomen, maar we hebben nog geen bevestingsmailtje gekregen en nu is er HEEL VEEL STRESS. Vooral bij de verkering, want het is ZIJN SCHULD!!!! Dan moet je maar op tijd je pak regelen, eikel!!! Omdat de verkering nogal eh, eh, eh, agressief uit de hoek kan komen als het mannetjes of vrouwtjes aan de telefoon betreft, moet ik gaan bellen met weet ik veel hoeveel mannetjes en vrouwtjes.

IMG_1084
Mijn ouders zijn inmiddels gearriveerd om te helpen met ballonnen blazen, maar die ervaren ook heel veel stress omdat het pak van de verkering er nog niet is.

IMG_1085
Ja, heel veel stress!!!!!!

IMG_1087
Nina had dan weer heel veel stress van het ballonnen blazen, BLAF, BLAF, BLAF, dus we besloten in een paar seconden dat ze naar de paardenboerderij zou gaan! Nou, doeiiiiii Nina!! We halen je donderdag weer op!! Je mag helaas geen bruidsmeisje zijn, dan had je je maar beter moeten gedragen!

IMG_1089
Terwijl mijn moeder en ik de ballonnen blazen en aan stokjes dingesen, brengen mijn vader en J. Nina weg.

IMG_1090
Aaaaaaaaahhhhh!!! Hartjesballonnen!

IMG_1092
Het wordt LICHT in mijn hoofd, precies wat ik nodig had!

IMG_1096
HET IS ONGELOOFLIJK EN IK MAG DIT HELE STUKJE TEKST IN KAPITALEN SCHRIJVEN, WANT… HET TROUWPAK VAN DE VERKERING IS GEARRIVEERD!!! EEN DAG VOOR HET TROUWEN ZELF EN IK HAD ER BIJNA ‘NEE’ OM GEZEGD MORGEN, WANT AAAAARGHHH! WAT EEN ADHD-ACTIE!!! Ik had dus alles, maar dan ook alles geregeld, TODO-lijstjes gemaakt, alles, alles, alles! Het enige waar ik geen grip op had, was het trouwpak van de verkering en dan laat hij me met zoveel stress rondlopen!! Gelukkig schaamt hij zichzelf ook een heel klein beetje, maar hij zegt: “Ik zei toch dat ik alles zou regelen.”

IMG_1097
Oooooh! We krijgen al felicitatie-kaarten! Hoe gaaf zijn deze!!! Met Nina’s!!!

IMG_1098
En deze! Van Paul! Een trouwe bezoeker van deze site!! Dankjewel!!

IMG_1099
De verkering en ik hebben onszelf, als trouwcadeau, een nieuwe frituurpan gegeven! SCORE! Haha! Hier passen dus heel veel frikadellen in 1 keer in. Of een hele zak frites! Wat ziet een ongebruikte frituurpan er nog sexy uit hè?

IMG_1100
En wat ziet onze tuin er leuk uit!

IMG_1101
Ja, maar echt!

IMG_1103
En de courgettes hebben bloemen, dus ik voel me een heel goede moestuinvrouw. Ja, alles groeit vanzelf met zon en water, daar hoef je niks aan te doen, maar IK heb dat zaadje in de aarde gedaan en ik praat dagelijks tegen m’n moestuin, dus ik mag best wat credits.

IMG_1105
Ja, ook die kant is leuk.

IMG_1106
Dit is dan weer wat minder, maar ja, die nieuwe frituurpan moest getest worden!

IMG_1108
Was erg lekker knapperig, maar ik begin nu toch wat te stressen. Of deed ik dat al de hele dag?

IMG_1109
HA! Mijn binnenkort echt officiële stiefdochter (liefdochter, bonusdochter, deeltijd-dochter, dochter van mijn man, lekker kind, mooie meid en pubermeisje) is gearriveerd en helpt nu J. met ballonnen opblazen.

IMG_1112
“Heb je nog pompoensoep?”, vraagt ze. Maar natuurlijk! Ik heb bijna altijd wel een bakje pompoensoep voor haar in de vriezer.

IMG_1116
Ze kijkt naar de allerlaatste aflevering van Game of Thrones van dit seizoen. Wij kijken ‘m voor de tweede keer, maar ik ben er met m’n gedachten toch niet bij.

IMG_1119
Mijn moeder heeft ’s middags het trouwpak van de verkering gestreken. Ik strijk nu de jurk van dochter S. die ze morgen draagt. Gaat hier iets fout? Of juist heel erg goed? Is het de bedoeling dat de generatie boven je de belangrijke dingen voor je strijkt?

IMG_1121
Hier doet de verkering een Roy Donders-actie. Hij zet een pannetje met wasverzachter op, maar natuurlijk veel te hoog, zodat het pannetje 3 keer overkookt. AAAAAARGH! Maar het huis ruikt nu wel lekker.

IMG_1124
En kijk! Daar zijn onze getuigen!! Die blijven nu alvast slapen, want we trouwen dus morgenochtend om 9:00. Scooby is er ook bij en vriendin R. en ik doen alvast een bubbeltje en nog een bubbeltje en misschien dan ook wel nog een en dan krijgen we allemaal honger en dan eten we 60 mini-bapao’s en 60 mini-gehaktballetjes op. Ja, we moesten ze even testen en okay, bruidshond Scooby heeft er ook 2 gekregen. Ondanks de stress val ik meteen in slaap om 0:30. Morgen ga ik trouwen!!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Stress en stress… aaaaarrggg Maar inmiddels zijn jullie dan wel mooi getrouwd, en is het een fijne dag geweest… en wat zijn al die kaarten leuk!
  Krijgen we ook nog een plog van de huwelijksnacht? *grijnzende knipoog*

 2. Jenni schreef:

  Geniet er van!!

 3. Kees Versluis schreef:

  Lieve Luna,

  ik was hier een tijdje niet. Je bent nu getrouwd en wat een stress van te voren. Geniet van je huwelijksreis en van harte gefeliciteerd. En wat een mooie groentetuin.

  Liefs

 4. Lindaa schreef:

  Wat een schattig gezicht, die hartjes ballonnen in de tuin!
  Hoop dat je een mooie dag hebt gehad, en nu lekker ontstressen :)

 5. Branwen schreef:

  Je hebt natuurlijk een hele leuke dag gehad gisteren. Gefeliciteerd! Nu tijd om te relaxen. Meen ik. Ga eens ff zitten. ;)

 6. Jan Folkersma schreef:

  Hahahaha hilarisch! Een tip: go easy on da nieuwe frituurpan.

 7. Anneke schreef:

  alles is op zijn pootjes terecht gekomen toch. zelfs het pak van de verkering (alhoewel, is het nu nog steeds “de verkering” of verzin je een andere troetelaanduiding?). hoop dat je een fijne dag hebt gehad en dat je in casa Luna nog maar heel veel fijne dagen mag hebben.
  jammer wel dat Nina geen bruidsmeisje mocht zijn

 8. Linda schreef:

  Hoeraaaaaa! Van harte dame! Kan niet wachten op je volgende plog… xxx

 9. Marie-Anne Reulens schreef:

  Normaal reageer ik niet makkelijk maar zo een speciale gelegenheid is vraagt toch wel om gelukswensen dus bij deze proficiat! Marie-Anne

 10. Paul schreef:

  Oeps, mijn kaartje was een dagje te vroeg aangekomen dus…. Leuke foto’s Chantall.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *