web analytics

37

LUNA TROUWT MET DE VERKERING, DEEL 1

beginpaginatotaal

IMG_1130
Het valt best mee… ik werd rond 6:00 wakker en ben er meteen uit gegaan om eh, dingen te doen… maar wat!!! Ik ga trouwen!! Het enige wat ik nog MOET doen is m’n jurk aantrekken en m’n nagels lakken… verder is alles geregeld!

IMG_1134
Hier hangt-ie dan!

IMG_1135
Het is echt raar, maar ik heb dus 2 dagen geleden gedroomd dat 1 van de teddyberen van m’n jurk zou vallen op het moment dat ik ‘m aan zou trekken en dat m’n moeder er toen een roze in plaats van een witte beer op naaide. Ik trek m’n jurk aan en er valt daadwerkelijk een beer af. Nou ja, geen beer, maar een zeehond, maar ik noem mijn trouwjurk ‘m’n teddyberen-jurk’, dus… Ik naai de zeehond weer vast, maar doe de strik die mijn moeder op haar trouwjurk had, 40 jaar geleden, ertussen… SOMETHING BLUE!

IMG_1136
Something Bruce…

IMG_1138
Ik lak m’n nagels… grijs… en daarna gaan er uiteraard glitters over, want grijs is stom…

IMG_1140
Haaaaa! Vriendin R. is ook wakker!!! Ze scheert even haar benen in de wasbak!! That’s how we rolllllll! Okay, eigenlijk is het that’s how we roelllllll, want mijn allerliefste vriendinnetje ever heet dus Roelie en ze is al bijna 20 jaar het allerlekkerste wijf in mijn leven! Sinds ik haar ken staat ze naast me zonder oordeel en altijd met luisterend oor. Maar vooral zonder oordeel! Dat ik haar amper bel is voor haar geen probleem, want dan belt ze mij wel. Ik ben een blogger, geen beller, ik kan er niks aan doen! Maar als ik haar nodig heb, dan staat ze, als het moet binnen een uur voor de deur en vriendinnen die je dus ECHT midden in de nacht kan bellen, zijn GOUD waard! Ik ben met haar naar de klote gegaan, MY GOD, wat gingen wij naar de klote!!! We hebben gedanst, geleefd en gelachen, maar ook gehuild! Toen ik voor het eerst ‘op kamers ging’ in Amsterdam kwam Reina (ja, ook zo’n leuke Friese naam) in de kamer naast mij wonen en Roelie en Reina waren vriendinnen sinds de kleuterschool. Reina was de brave van hun 2 en Roelie altijd de wildebras. Reina bracht Roelie en mij samen en we zijn ook altijd samen gebleven! Reina is 12 jaar geleden overleden aan kanker (wat een verdriet!!!!!), maar ze heeft er toch maar mooi voor gezorgd dat Roelie de getuige is van mijn huwelijk! Dus, fuck it, Roelie en ik nemen om 8:00 ’s ochtends een proseccootje op Reina! CHEERS BABE! We love you! En Roelie, ik hou van jou!!! Lekkere gladde benen ook!

roelchan
Cheers!! We zijn Absolutely Fabulous-waardig!

IMG_1145
SOMETHING NEW! De jurk is dus nieuw, maar er zitten allemaal teddyberen en andere beesten van de kringloop op. SOMETHING OLD, dus…

IMG_1147
SOMETHING BORROWED! Ik heb dus de BH van mijn 61-jarige buurvrouw aan, want ik kreeg m’n hele handeltje niet in de goede positie en er moesten van die plastic kipfilets in en dat ging dus niet vanzelf…

IMG_1150
Het jasje van de verkering. En de verkering zelf… die is net zo zenuwachtig als ik…

IMG_1151
Dochter S.! Die dan wel een hele chique jurk aan heeft, maar ook gewoon met sneakertjes eronder, net als haar vader!

20140618_083924
Onze getuigen zijn ZO KNAP!!!

IMG_1154
Scooby krijgt z’n Super-Scooby-cape aan!

20140618_082746
Nog even gek doen…

IMG_1155
En dan naar het stadhuis van Tiel! HAHAHA! Dat ik ooit nog zou trouwen en dan ook nog wel in het stadhuis van TIEL!

stiefmoeder
Nog even, dan ben ik officieel je stiefmoeder!!

IMG_1168 - kopie - kopie
Even wachten…

20140618_085637
Dit is toch eigenlijk misschien wel de foto van de dag… DOE NOU RUSTIG, RUSTIG, RUSTIG!!!!!

IMG_1167
HIHIHIHI! Hij zei gewoon ‘ja’, maar gisteren had hij mij nog helemaal gek lopen maken dat-ie ‘ja, doe mij die maar’, zou zeggen!

IMG_1169
Ik teken.

IMG_1170 - kopie
Hij tekent.

IMG_1171
Roelie tekent.

IMG_1172
En vriend N. tekent ook.

IMG_1162
En we hebben speciaal voor dochter S. ook een trouwboekje geregeld, zodat zij ook kon tekenen.

20140618_090527
Trouwen 2.0!

IMG_1164
Binnen 5 minuten getrouwd en binnen 15 minuten weer thuis!!!! That’s how we rolllll, ADHD-style!!!

IMG_1165
Hier staan mijn borsten en ik zo leuk op de foto, ik mis alleen een stuk van mijn echtgenoot. Jammer joh!

20140618_091651
Trouwen 2.0! Ik heb zelfs speciaal een zak in mijn trouwjurk gemaakt voor m’n mobiele telefoon. Ja, dat is erg. Of eigenlijk ook niet.

IMG_1174
We zijn dus van het stadhuis weer naar huis gereden en doen nog even een kopje koffie, want we hebben pas om 10:00 met onze ouders afgesproken.

klassiek
OMG! Dit is een heel klassieke foto, maar ook wel weer heel leuk! We gaan op weg naar het standbeeld van Flipje, want daar hebben we dus afgesproken met onze ouders.

20140618_095621
Even poseren bij Flipje, want ik ben dus wel een echte Tielsche en daar mag ik best trots op zijn! In het kader van de wist-u-datjes… Wist u dat ik onlangs een gedeelte van mijn stamboom heb uitgezocht en mijn voorvaderen van mijn vaders kant dus allemaal uit Tiel komen? Ik ben gekomen tot 1737!

20140618_095627
Je ziet hier overduidelijk dat de verkering al een keer eerder getrouwd is en weet hoe je je moet gedragen bij een professionele foute trouwfotosessie. Okay, ik doe zelf ook leuk mee. Dit is dus de meest foute foto van de dag!!! Roept u maar; Tielsche moeke!!!!

20140618_095654
Familie-portret!!! Ja, ik kreeg al tranen in m’n ogen tijdens die 5-minuten-trouwsessie van ons, maar ik krijg ook tranen in m’n ogen van deze foto.

20140618_095856
Oooooh en dan komen onze ouders eraan en dan moet ik helemaal huilen. Nou ja, niet echt janken, janken, maar gewoon van BLIJ BLIJ BLIJ!

20140618_095856_1
BLIJ!

20140618_095904
HEEL BLIJ!

20140618_095908
BLIJ!

IMG_1232
BLIJ!

IMG_1239
Echt BLIJ!

20140618_095914
Ja, maar dan echt blij!

output_Gvk0pp
Tijd voor een familiefoto, die dus niet in 1 keer lukte… ook niet in 2, en ook niet in 10 minuten…

DSCN2692
Dit is ‘m geworden! Let vooral op Scooby, die demonstratief de andere kant op kijkt.

output_QJcsBE
Tijd voor een officiële trouwfoto. Sort of!

DSCN2702
Dit is nu dus mijn officiële schoonvader! Ik heb er 3, maar dit is eigenlijk de enige echte, de rest is allemaal aangetrouwd, hahaha! Deze schoonvader deelt mijn liefde voor de social media, dus hij is hier meteen de officiële trouwfoto aan het doorsturen aan al zijn FB-vrienden!

IMG_1178
We gingen met z’n allen aan de high tea, wat dus eigenlijk een soort van high breakfast was…

DSCN2708
Ja, ik heb er zin in. En ik heb honger, want de hele ochtend nog niks gegeten.

DSCN2717
Zij hebben er ook zin in.

DSCN2718
Even enigszins officieel proosten.

DSCN2719
Cheers babes! Op de liefde! Ja, op de liefde!! Heel veel liefde en teddyberen!

DSCN2720
Ik hou ervan!

DSCN2723
We hebben het officiële ring-moment bewaard, omdat we graag wilden dat onze ouders hierbij zouden zijn. Dochter S. brengt de ringen, ja, heel emotioneel allemaal natuurlijk, maar hoe PRACHTIG is het dat AL onze ouders erbij zijn! Ik dacht 2 jaar geleden dat m’n moeder dood zou gaan en nu ziet zij hoe haar lief-stief-bonus-kleinkind haar schoonzoon de ring geeft om aan de vinger van haar dochter te schuiven. Ja, dat is mooi!

DSCN2726
Ja, hij krijgt er ook eentje.

DSCN2727
DE KUS!

DSCN2749
HAHAHAHAHAHA! Wij vinden het vooral heel grappig allemaal! Getrouwd???? HAHAHAHAHA!

Morgen de rest van de foto’s van 18 juni… Ik ben werkelijk 3 uur bezig geweest met het uitzoeken van de leukste en mooiste foto’s en nu heb ik geen zin meer hoor… ik ben kapot, ik was al kapot… Even een paar dagen bijkomen, zaterdag het tweede feestje… Maar ik ben HEEL gelukkig!!

Dit vind je misschien ook leuk...

37 reacties

 1. Dora schreef:

  Wat een topdag en wat zien jullie er gelukkig uit. Een bonuskleinkind wat is dat een lief woord,wij hebben er drie en nog acht ‘”gewone”” en ze zijn allemaal even lief.Heel veel geluk samen.

 2. Anita schreef:

  Ik ken je alleen maar van online, maar las het stukje zoals ik denk dat je t schreef. Stuiter stuiter, blij, blij, emo, glimlach, nog n beetje emo, en vooral heel blij. Meis, ik word er gewoon gelukkig van hoe je straalt.

  Dankje dat je dit met ons deelt. Ik hartje!

 3. Eveline schreef:

  Ohhhmannn, je bent gewoon getrouwd! Wat gaaf! En die jurk is echt geweldig. Gefeliciteerd!

 4. Esther schreef:

  Wat zien jullie er gaaf uit! Dat jasje van je echtgenoot vind ik ook echt te leuk.
  Geniet lekker na!

 5. Linda schreef:

  Wacht nu al op het tweede deel. .. wat een fijne vrolijke boel. Je jurk is geweldig, zijn pak is geweldig!!! Veel geluk samen!

 6. Leischa schreef:

  Super!!

 7. Caitlen schreef:

  Wat een mooie plaatjes! All you need is love, love, love!

 8. JuZ schreef:

  Jaren lees ik al mee via twitter, maar vooral ook hier. Vond dat het nu toch wel eindelijk tijd was voor een reactie. Wat een schitterend mooie dag en wat een geweldige manier om invulling te geven aan je trouwdag met AL je naasten. Het geluk straalt er van af. Ik heb zelf nooit willen trouwen, maar ben nu misschien wel van gedachten veranderd. Nu eerst nog een Verkering vinden.. Congrats!

 9. Petra schreef:

  Gefeliciteerd!
  Wat een heerlijke foto’s, word er helemaal blij van!

 10. Bassiedeboer.nl schreef:

  Wat een fantastisch verslag! Ik vind het heel leuk dat ik je weer tegenkwam, nomaals hartelijk gefeliciteerd!

 11. Jojootje schreef:

  Gefeliciteerd. Het ziet er ontspannen en gezellig uit. Niks nep of gespeeld gemaakt. Geniet van je leven als “vrouw van…”

 12. Minca schreef:

  Wow! Het geluk spat er van af, geweldig. Van harte!

 13. Linda schreef:

  Ohhhhh ik schiet er gewoon vol van. Zo met je moedertje erbij, na al die tegenslag, en dan ben je nu met je man en bonuskind gelukkig getrouwd, stralend en blij, rondom al je dierbaren. Wat gun ik het jullie. Leve de liefde <3

 14. Marjan schreef:

  prosecco *check*
  liefde *check*
  plezier *check*
  meer prosecco *check*
  nog meer liefde *check*

  Het ziet er geweldig uit, die familiefoto, die blijheid bij iedereen, het stuiteren van jou en je man *proest* en die foto van jullie bij Flipje… heerlijk…

  Ik kijk nu al uit naar deel 2

 15. liess schreef:

  Lieve Luna van harte, dit is precies hoe ik wil trouwen, relaxed and met heel veel plezier, voor ons.
  Geniet van de aankomende dagen, en de rest van jullie leven.

 16. Marianne schreef:

  Van harte gefeliciteerd

 17. Marjon schreef:

  Ik volg je blog al jaren als een soort stille lurker vanaf de andere kant van de wereld, maar wilde vandaag toch eens reageren en jullie van harte feliciteren met jullie huwelijk. En wat een onwijs leuke trouwjurk zeg!

 18. Sandra schreef:

  Van harte gefeliciteerd? Ik ben hartstikke blij voor jullie. Wat zien julie er geweldig uit!

 19. Leo schreef:

  Lieve Luun, heel erg gefeliciteerd met je trouwerij. Hopelijk is de stress nu gehalveerd :-). Ik zal er even aan moeten wennen als straks inje stukjes ‘de verkering’ wordt vervangen door ‘mijn man’.
  Keep bloggin en werp er nog wat prosecco in!

 20. Sandra schreef:

  Wow, van harte gefeliciteerd, wat een mooie dag! Veel geluk samen!

 21. sindee schreef:

  We love Luna! We love de getrouwde Luna! <3 Gefeliciteerd!!

 22. daniëlle schreef:

  Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Gefeliciteerd!!

 23. Sabine schreef:

  Van harte gefeliciteerd, en veel geluk gewenst!

 24. MaMarjon schreef:

  Hilarische Hysterie!

 25. Rolandow schreef:

  De foto van de dag staat onder de foto van de dag wat mij betreft. Schitterend! Heel veel geluk samen .. en wat ziet je moeder er goed uit. Dubbel geluk!

 26. Diana schreef:

  Hartelijk gefeliciteerd!!! Ik volg je al jaren en word zo lekker vrolijk van je! Wat een gezellige feestelijke dag. Fantastisch! Heel veel geluk samen, of eigenlijk nog veel meer geluk samen, want gelukkig zijn jullie al zo te zien.

 27. Angelique schreef:

  Het geluk en de blijheid spat gewoon van de foto’s af! Gefeliciteerd en ik hoop nog vele gelukkige jaren samen.

 28. Jenni schreef:

  Wat een blijheid :-) Het is jullie van harte gegund <3

 29. pieke schreef:

  gefeliciteerd! heerlijke foto’s.

 30. MijnPlog schreef:

  Wat waanzinnig gaaf!
  Dankjewel dat we hier van mogen meegenieten!
  En gefeliciteerd!

 31. Pamelz schreef:

  Geweldig en zooooo ontzettend Chantal (Luna) en haar verkering!! Ik heb vanaf de eerste tot de laatste foto met een big smile zitten glunderen. Wat onwijs leuk en helemaal jullie ding! Van harte gefeliciteerd en heel veel….ontzettend veel!!….gezonde en gelukkige jaren met nog veeeel meer Liefde!!!

 32. Antoinette schreef:

  Jullie geluk druipt echt van de foto’s af! Wat een mooie dag met je beide ouders, schoonvaders en moeders en stief-bonus-klein-dochter, geniet nog heel lang na en van harte gefeliciteerd! En een pracht van een jurk heb je gemaakt!

 33. Rob schreef:

  Gefeliciteerd!

 34. Mevrouw H. schreef:

  Wow! Gefeliciteerd met het vieren van de liefde op jullie eigen speciale manier! Zo mooi. En dat onderschrift bij die foto dat je moeder er nu 2 jaar later toch bij is en jullie nu helemaal happy family zijn met elkaar … ik moest opeens een traantje wegpinken… Van het mogen delen van jullie geluk vanaf hier. Geniet van elkaar! En blijf de liefde vieren! Al maak ik mij daar geen zorgen om bij jullie.

 1. 1 juli 2014

  […] LUNA TROUWT MET DE VERKERING, DEEL 1 ~Luna is getrouwd. Dat plogt ze in meerdere delen (want: twee feestjes), dus even verder klikken voor meer […]

 2. 20 juni 2015

  […] LUNA TROUWT MET DE VERKERING, DEEL 1 […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *