web analytics

7

PLOG VRIJDAG 21 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_0624
Je hebt als vrouw alleen niet zo heel veel nodig bij de LIDL! En zo’n pak wc-papier gaat nu zeker een maand mee! Wat fijn!

img_0626
Oh, Nina! Loop niet zo te kwijlen! Wil je een stukje croissant???

img_0627
Nee, van de oppaspuber krijg je ook niks! Gave pyjama en gave sloffen heeft ze hè? Heeft ze van mij gekregen en ik ben maar een beetje jaloers…

img_0628
Oh! Nina! In plaats van lepeltje-lepeltje een keertje kontje-kontje?

img_0631_1
Dit is een hond die aan het genieten is.

img_0633
Dit ook. Slet.

img_0634
Om 12:00 word de puber opgehaald door haar vader en dan vertrek ik naar m’n brandgevaarlijke atelier om dromenvangers te maken.

img_0635
Goed bezig! Al wordt het de hoogste tijd om al m’n kraaltjes en lintjes een uit te gaan zoeken, want het is nogal een chaos. Oh, dat was het altijd al? Nou ja, het lijkt steeds erger te worden.

img_0636
Dit was wel heel grappig. Ik trek elke dag een ‘spiritueel-psychologisch-inzicht’-kaartje. Ik trok deze vanmorgen. Ooooh, en hij past zo goed bij mij, ja, natuurlijk, dat heb je altijd! Maar… ik kreeg bezoek van vriend R. en ik liet hem ook een kaartje trekken, want hij kon ook wel wat spiritueel en psychologisch inzicht gebruiken… Trekt hij precies hetzelfde kaartje!!!! Nou! Wat een toeval! Hoe groot is die kans??? Eh, 1%, want 100 kaartjes, maar gaaf, toch?!

img_0637
Dit wordt een hele gave dromenvanger met een antieken, zilveren edelweiss in het midden (uit Duitsland)!

img_0638
Ik ben heel geod bezig geweest! Veel dromenvangers gemaakt! De shop moet vol!

img_0641
Ik heb keurig 1 kilo spruitjes geschild en ik had heel graag foto’s willen plaatsen van het gerecht dat ik ermee ging maken, maar de geschilde spruitjes bleven de rest van de avond in hun bak liggen. Ik moest van het spirituele kaartje namelijk vragen wat ik wil, want daarmee vergroot ik de kans dat ik het ook krijg! Nou, ik wilde graag een Luna-fluisteraar en ik dacht; ik vraag het gewoon! De kans dat ik die heb gekregen is 100%.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Maurice schreef:

  ^_^ Thanks !

 2. Joop schreef:

  Wat is een Luna-fluisteraar?

 3. Ingrid schreef:

  Ben ook heel benieuwd naar die persoonlijke fluisteraar.
  Wat is Nina toch een geweldige hond om op de foto vast te leggen.

 4. Joop schreef:

  Ik las net de plog van zaterdag en ik denk dat ik nu weet wat een Luna-fluisteraar is: iemand waar je spierpijn van krijgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *