web analytics

2

LUNA VOERT ZEER WEINIG UIT OP DEZE ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_1518
Ooooh, de sjaal die ik van vriendin K. kreeg is in het daglicht nog veel mooier!! Ik moest doorgeven dat ze ze ook op bestelling maakt (ze kan dus heeeeeeel goed haken). Dan kost-ie 40 euro. Vriendin K. is te bereiken via de Facebook onder de naam: Kristel Heijndijk-Douze! Oh, waarom schrijf ik dan eigenlijk steeds ‘vriendin K.’ als ik ook gewoon ‘Kristel’ kan schrijven? Geen idee! De sjaal is gaaf!

IMG_1519
De echtgenoot slaapt nog, dus dan heb ik even de televisie en de bank volledig voor mezelf. Lekker bevallingsverhalen kijken op TLC!

IMG_1522
Kijken wat we vanavond gaan eten, of morgen, of overmorgen. Ik vind het heerlijk om de hele dag door kookboeken te bladeren.

IMG_1526
Hmmmm… lunch, ontbijt? De echtgenoot is vers brood bij de LIDL gaan halen en we hebben ons, onder een dekentje, geïnstalleerd op de bank.

IMG_1534
Nee, Nina, sorry, je mag echt niet op de bank.

IMG_1528
We kijken deze film. Niet echt een topper, maar wel onderhoudend.

IMG_1532
Deze film is echter GENIAAL! We hebben ons kapot gelachen! Ik kan het niet eens goed uitleggen, maar het is een soort The Office meets eh, een vampierenfilm? Gewoon gaan kijken; What We Do in the Shadows!

IMG_1536
En we eten; forel uit de oven! Met venkel… hmmmm… Ik hou weer eens heel veel van m’n diepvries, want er liggen nog meer forellen in!

IMG_1537
En in een onbewaakt ogenblik heeft de echtgenoot de tv alweer op een of andere UFO-zender gezet. Aaaargh! Er zijn allerlei mannetjes die hun eigen Youtube-kanaal hebben waarop ze NASA-beelden uitkijken. Van de maan of mars bijvoorbeeld. Hierboven een foto van ‘iets’ op de maan. De UFO-spotter is er heilig van overtuigd dat dit een wrak van alien-spaceship is. Yep, overduidelijk. NOT!

IMG_1546
Ik wil geen UFO’s kijken, maar Charlie and the Chocolate Factory… lekkere kerstfilm! Daarna vroeg naar bed, want morgen weer vroeg op.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Gerda schreef:

    Hahaha… Zelfde film, zelfde dag!

  2. MijnPlog schreef:

    Die sjaal is echt geweldig.
    Zou ze er ook eentje kunnen maken die op Mener T lijkt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *