web analytics

0

LUNA BAKT PIZZA’S OP ZATERDAG

beginpaginatotaal

IMG_1481
Perfect zaterdagochtend-ontbijtje dacht ik zo. Twee eieren en een croissantje voor mij en 2 croissantjes en 1 ei voor hem.

IMG_1482
Helemaal aangekleed! Omdat m’n haar echt niet meer te doen is momenteel steek ik het maar op. De echtgenoot en ik zijn vanmiddag al druk geweest met het kopen van hondenvoer, kattenvoer, kerstcadeautjes en gaan nu op pad!

IMG_1487Richting vrienden K. en R.! Mooie hoed heeft J. hè?
IMG_1489
Het is ook vandaag weer kutweer. Ik hou hier niet van.

IMG_1490
Bij K. en R. gaan we pizza-bakken. In een soortement van mini-pizza-oven-bakkerij. Ik had hier altijd zo m’n bedenkingen over, want ingewikkeld en hoe divers kan dit dan en ooooooh, weer een nieuwe Blokker-hype, maar het is dus GENIAAL!!!!!

IMG_1495
Ik krijg van vriendinnetje K. een zelfgehaakte vossensjaal! Die lag al een tijdje op me te wachten, maar ik kan ‘m nu dan eindelijk omdoen om ‘m nooit meer af te doen! Ik noem ‘m Vincent. Ik ben verliefd!!!

IMG_1497
Wijntje erbij.

IMG_1499
De echtgenoot en ik spreken meteen af om elkaar voor de kerst zo’n pizza-bakkerij-machine-apparaat cadeau te doen. Het is superleuk en superlekker en net zo leuk en gezellig als gourmetten (ja, ik hou van gourmetten).

IMG_1502
Cute!

IMG_1510
Daarna gaan we aan het Trivianten.

IMG_1512
En mijn echtgenoot is daar gewoon té goed in. Eikel. De vrouwen verliezen dus 3 keer achter elkaar. Nogal dik.

IMG_1516
Gelukkig heeft het vrouwenteam het hartstikke gezellig!!! Heerlijke avond, met lekker eten, lief gezelschap, kerstliedjes op de achtergrond, wijntje erbij en later op de avond ook nog een bitterballetje. Wat wil een mens nog meer!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *