web analytics

0

EEN VRUCHTBAAR GESPREK OP VRIJDAG

beginpaginatotaal

IMG_1447
Het is vrijdag en ik ben om 6:00 opgestaan! Dingen te doen, people to meet! Ik strijk een ‘N’ op 1 van de allerlaatste ‘retro-Ploesies’, want ik heb een afspraak met iemand die een dochtertje van 2 heeft. Als ik de letter erop strijk, dan begint het hele poezenvirus toch weer te kriebelen. Misschien toch weer een keer 10 van dit soort poezen voor baby’s maken. Ze zijn toch wel erg leuk!

IMG_1449
Het is gigantisch, ongelooflijk kutweer en M. moet naar school en ik moet naar het station. M’n vader belt of hij ons even met de auto moet brengen. Dat is lief! En dat willen we maar al te graag, want 10 minuten fietsen is precies goed om helemaal zeiknat geregend te worden! Nou, doei M.! Goed je best doen op school en lief zijn voor de meester en je vader en je moeder! Tot volgende week!

IMG_1454
Ik ga in de trein. Richting Veendam. Dat is een heenreis van 3 uur en 47 minuten. Ik heb er zin in.

IMG_1455
Overstappen op Utrecht CS.

IMG_1456
En ik moet nog wel vaker overstappen. De heenreis is no problem, want ik val een paar keer heerlijk in slaap!

IMG_1457
Op Utrecht CS had ik een pastaatje van Julia’s besteld. Om 9:00. Ik dacht nog; wat is het druk hier, wat doen al die mensen hier!! Maar iedereen kwam koffie bestellen. Ik had zin in een extra stevig ontbijt. Hmmmm…

IMG_1463
Ik had dus een zakelijke afspraak in Veendam en ik had daar heel veel foto’s willen maken, maar dat ben ik gewoon vergeten! Ik was bij een groothandel in erotische producten, dus ik stond tussen de bakken en bakken en bakken en nog meer bakken vol met eh, juist, erotische producten.

IMG_1467
Het was een heel goed en gezellig gesprek (waarover later meer) en na afloop krijg ik een blik met drop mee. Heel grappig bedacht voor een ‘dropshipping’ bedrijf. Haha!

IMG_1473
En hier lig ik alweer in m’n pyjama op de bank. De echtgenoot haalde me om 18:15 van het station (na weer een treinrit van 3 uur en 47 minuten terug) en we zouden eigenlijk uit eten gaan, maar… we bedachten ons dat we morgen ook al bij vrienden gaan eten en dat is ook een soort uit eten, dus we hebben allemaal lekkere hapjes en dingetjes gehaald bij de AH en liggen de rest van de avond op de bank. Scheelt geld en we zijn toch moe.

IMG_1477
Want ook al heb ik fysiek weinig inspannends gedaan, van 8 uur in de trein wordt je best wel moe. Moe maar voldaan, dat wel.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *