web analytics

2

EEN IETWAT MINDERE VRIJDAG MET MEER BIER

middengelukt1

IMG_1353
We hebben een proefabonnement op het AD gekregen van m’n ouders. Het gaat heel spannend worden vanavond bij de cliffhanger van GTST. Vast. Maar ik kijk toch niet.

IMG_1357
Ondanks de hitte vindt Nina het toch heel lekker om op de kont van Frank te liggen.

IMG_1362
Oppaspuber M. was vrij vandaag en omdat ik toch even naar de stad moet breng ik haar op de fiets naar huis. Daarna doe ik een rondje winkels en bij de HEMA tref ik dit kekke wax-stempel-setje aan.

IMG_1363
Echt leuk!

IMG_1365
Als ik thuis kom ligt er een schijthoerenkutenvelop op de mat. Niet van de Belastingdienst, maar wel van een opdrachtgever die zomaar uit zichzelf heeft besloten om mij een nogal groot bedrag minder te gaan betalen. En natuurlijk is er niemand aanwezig om kapot te schelden aan de telefoon. Kutkutkutkutkutzooi! Lekker hoor dat ZZP-en… Ik kan wel janken en ik ben zoooo ontzettend boos (en verdrietig, dat ook nog, want waarom gaat nou niks gewoon een keertje lekker vanzelf, financieel gezien; je spreekt iets af, je doet het en je krijgt op tijd betaald, zo moeilijk hoeft het niet te zijn). “Heb jij misschien zin om dan met de 3 knapste mannen van Tiel mee naar de Beldert te gaan schatje?”, vraagt mijn man als ik mokkend op de bank zit. Nou, dat lijkt me een betere dagbesteding dan boos gaan mailen of bellen. Ik rijd mee met de gevaarlijkste chauffeur van Tiel.

IMG_1380
J. liegt niet als hij het over de knapste mannen van Tiel heeft natuurlijk.

IMG_1384
Hier nummer 3.

IMG_1396
En dit was nummer 4.

IMG_1401
De rest van de middag en avond zitten we buiten aan het bier. Veel bier. Om alle ellende te verdrinken. “Je moet je ellende niet verdrinken Luun, dat lost niks op.” Nou, voor vandaag eventjes wel.

IMG_1407
Bruce en Nina doen aan synchroonliggen. Knap hoor.

Vorig jaar werd er vooral geloomd...

Vorig jaar werd er vooral geloomd…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Diana schreef:

    Ik stem op nummer 3 hoor ?

  2. patchwork schreef:

    Gatverdegatverdegatver! Wie is die opdrachtgever – dan kan ie op de zwarte lijst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *