web analytics

5

PLOG ZATERDAG 28 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3194
Zaterdag! Echt zo’n dag om om 6:00 op te staan en nog even snel je plog van gisteren te schrijven. Met koffie en Bruce, dus zoveel verschilt deze zaterdag niet van de andere dagen.

IMG_3196
Maar, hallo, wat krijgen we nou?! Mijn man doet z’n trouwring af!!!! Gelukkig heeft de zon al voor een permanente trouwring gezorgd, dus echt makkelijk wordt het niet om wat rugby-chicks te scoren straks, denk ik.

IMG_3198
Ik had gisteren 6 liter tomatensoep gemaakt en in de diepvries gezet. Ik ontbijt zelf met het restje.

IMG_3200
Ik heb zin in vandaag!!!

IMG_3202
J. is ietwat zenuwachtig, maar volgens mij gaat alles helemaal goed komen.

IMG_3205
Hij zet me af bij de Westergasfabriek.

IMG_3207
En ik wacht op tram 10 op het Van Limburg Stirumplein! En kijk hier! Dit is de Bentinckstraat! Heb ik ook nog jaren gewoond. Raar om weer op dezelfde tram te staan wachten, op dezelfde plek, maar dan 18 jaar later, OMG!

IMG_3208
Van tram 10 overstappen op tram 13 naar CS.

IMG_3211
Ik ken gelukkig de weg nog prima in Amsterdam.

IMG_3213
De pont is net weg, maar het is geen straf om een kwartiertje in de zon te moeten wachten met uitzicht op ’t Ij!

IMG_3215
Hier heb ik vriendin Y. al uitgebreid gekust en geknuffeld en zijn we al een kwartiertje op de Ij-hallen aan het zoeken naar koopjes! Dit is m’n eerste SCORE van de dag! HOERA! En precies waar ik naar op zoek was; laarzen! Ik kom een vrouw tegen met precies mijn maat en koop 3 paar laarzen voor een tientje. Zo fijn.

IMG_3216
Bij Pllek doen we even een thee en een broodje.

IMG_3218
Wat een zalig weer! Zon! Zon! Zon!!!

IMG_3219
Uitzicht op ’t Ij en CS. Genieten.

IMG_3220
Dit broodje met avocado is dus ook super genieten. Een hele avocado, gevuld met tomaat en pijnboompitjes en kappertjes en sla en OMG dit wil ik wel elke dag.

IMG_3221
Y. heeft brood met roerei en spek. Maar het brood eet ze niet, want ze volgt een no-carbs-dieet, wat niet eens een dieet genoemd kan worden, maar een way of life en ze weegt al tijden 25 kilo minder dan dat ze was. OMG!

IMG_3222
Mijn man gaat ondertussen heel goed op de rugby! GOOOOOOOO!!!

IMG_3226
Kijk nou eens wie ik er ook bij de Ij-hallen zijn! Tante Geer en tante Nicolette!! De zussen van J.’s moeder! Dat is leuk!

IMG_3228
Y. heeft ook een paar enorm goede SCORE’s gedaan vandaag. Check dit kekke 50’s jurkje dan!

IMG_3229
Tijd voor wijn.

IMG_3230
Cheers babe!

IMG_3233
Y. koopt ook deze opgezette vlinder. “Haal wel even het prijskaartje eraf voordat je ‘m aan F. laat zien thuis”, adviseer ik haar. Hier heb ik de prijs even vakkundig weg ge-Photoshop’t.

IMG_3236
Tijd voor wijn bij café ’t Noorderlicht.

IMG_3241
En een snack. Alles met koolhydraten is dus voor mij.

IMG_3244
Genieten in de zon in het gras!!!

IMG_3249
Dit is de laatste foto die ik nog kon maken, want m’n batterij was leeg. Dat zou ik als een gelukje kunnen zien, want zo kon J. mij niet lastig vallen met de vraag waar ik toch bleef, want heel misschien hebben Y. en ik bij de Ij-kantine ook nog een wijntje gedaan en toen moest ik, heel ingewikkeld, met de pont naar het CS, en dan met de trein naar Schiphol en vanaf Schiphol met de taxi naar het hotel en dat was toch allemaal best moeilijk, en ik moest VEERTIG euro afrekenen bij de taxichauffeur voor een ritje van 10 minuten, ongelooflijke eikel, belachelijke bedragen, maar ik kom gelukkig uiteindelijk altijd waar ik zijn moet, ik maak me niet zo druk, dus rond een uurtje of 22:00 checkte ik in in het hotel en ik sliep om 22:05, dus eigenlijk is het helemaal perfect gegaan vandaag! Touchdown!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Yvonne schreef:

  Was super; love the butterfly photoshop! :-)

 2. Joop schreef:

  Ik heb mijn ring ook afgedaan. Niet om chicks te scoren, maar om mijn ringvinger te behouden.
  Pas op! Enge foto.
  http://ranchers.net/photopost/data/500/medium/New_Image_5.JPG

 3. nicolette schreef:

  Ja wat een mooie dag he Chantall! Wij hebben ook genoten en wat leuk je weer even te hebben gezien❤️❤️❤️

 4. Ingrid schreef:

  Wat een leuke en zonnige dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *