web analytics

2

PLOG VRIJDAG 27 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3137
Vrijdagochtend alweer.  Brood maken voor m’n man, voor de oppaspuber en zelf even een koffie en de krant tussendoor. Ha! Alweer een ‘celebrity’ die een dieetboek heeft geschreven.

IMG_3140
Ik ga toch zeker voor de 2 zakken chips hoor, met je dieetboek! Okay, wel ook veel gezonde dingen, want het gaat om de balans.

IMG_3142
Jajajajajaja, m’n vader kan zo lekker lullen met allerlei types over het vissen, viszaken, viswedstrijden, waar de beste vis te vissen valt en oh, hij heeft ook verstand van gefrituurde visjes.

IMG_3144
En wij maar wachten!

IMG_3145
Vanuit de LIDL rechtstreeks naar de Turkse supermarkt! Een halve meloen van 4 kilo! Hmmmmm…

IMG_3146
En meteen wat kippetjes, kruiden en meiknolletjes (wat ik daarmee ga ik doen is mij ook nog een raadsel).

IMG_3147
Dan door naar de fruitmuur. Zo’n mooi apparaat!

IMG_3149
Kijk nou toch; Betuws glorie!

IMG_3152
Oh, Nien, wat ben jij toch zielig. Met die ogen krijgt ze alles voor elkaar; ze krijgt van m’n vader z’n halve croissant. En van m’n moeder de andere helft.

IMG_3155
Ah, Skinner, mijn eerste kat, hangt nog steeds op onze overloop.

IMG_3156
Ik maak even een pakketje met zeepjes voor mijn schoonvaders. Die wilde ook wel een Lush-test gaan doen! Succes boys!

IMG_3157
Mijn man brengt Nina weer naar de paardenboerderij, waar ze de boerin nog net niet omver loopt, zo blij is ze dat weer naar de boerderij mag.

IMG_3160
Ik heb mazzel, want net op het moment dat J. is komt mijn laatste bestelling uit de Lush-kitchen binnen. Echt de laatste, beloofd, want ik moet nu gaan sparen voor m’n tripje naar de Lush-winkel in Londen.

IMG_3161
Maar ja, dit soort dingen zijn dan weer niet in de Lush-winkel te koop.

IMG_3162
Alleen in de Lush-kitchen online, dus ja, jeetje. Keuzes! Keuzes!

IMG_3163
Deze Karma-shampoo had ik voor de moeder van de oppaspuber besteld.

IMG_3164
Kijk nou toch eens wat een schattige samples ik erbij heb gekregen! I <3 Lush.

IMG_3165
Hier gaat iets mis. Of eigenlijk heel goed. Ik weet het niet precies, maar zowel J. als ik vallen in slaap op de bank. Hele middag weg!

IMG_3168
Gelukkig was het eten al klaar. Aspergesoep! Hmmmm…

IMG_3170
Dan krijgt J. de melding dat hij morgen mee mag spelen met de Amsterdam Sevens; een rugby-toernooi waar hij eigenlijk alleen als toeschouwer naartoe zou gaan! OMG! WTF! Hij moet dan spelen tegen dit soort gasten!

IMG_3171
En tegen een team uit Dubai! FOR REAL!!! OMG!!! Hij is helemaal blij en hyper en we moeten ineens een hotel gaan boeken, want anders wordt het wel heel ingewikkeld allemaal! Tas alvast inpakken, OMG! Wat spannend! Als hij maar niks breekt, dan vind ik alles prima.

IMG_3173
Frank is ook zenuwachtig.

IMG_3176
Hotel boeken, met ontbijt. Dit zou heel romantisch kunnen zijn, maar ik denk niet dat zowel hij als ik morgenavond nog in staat zijn tot romantiek.

IMG_3182
Even nog maar wat powerfood erin.

IMG_3183
Maar ik was ondertussen dus ook een grote pan tomatensoep aan het maken. Van verse tomaten, uien en dat zo ongeveer de hele dag laten trekken.

IMG_3184
En dan deze balletjes erin. Ja, ze zien er niet uit en je kan ook verse ballen draaien, maar deze zijn dus ECHT heel lekker en perfect gekruid en al voorgedraaid en ook nog eens met 30% korting! Ik doe er zelfs 2 bakjes ballen in, want ik hou van een goed-gevulde soep. Ik denk dat ik alles maar in de diepvries doe, want alle plannen zijn gewijzigd!

IMG_3187
Dan nog even met Lush onder de douche en vroeg naar bed, want we moeten er ook vroeg weer uit, want dus een druk programma morgen! Mijn man is heel zenuwachtig! Ik niet, want ik ga lekker shoppen bij de IJ-hallen met m’n vriendinnetje Y. en wijntjes drinken op een terras en dan ook nog lekker sushi eten! Wat een GOED leven hebben wij!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Wat is Nina toch leuk! En wat een heerlijkheid……. aardbeien uit de muur. Heb je hier in Amsterdam niet hihi. Veel plezier met alles.

  2. Terrence schreef:

    Haha! Je bent niet verslaafd maar kunt alleen niet zonder? ;-) Hoop dat je man heel blijft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *