web analytics

6

PLOG 18 OKTOBER T/M 22 OKTOBER 2017


Weer een paar dagen tegelijk in 1 plog! Kan prima! Maar de intentie blijft om dagelijks te ploggen en ook de intentie blijft om meer filmpjes op m’n Insta-stories te plaatsen: https://www.instagram.com/electricluna.


Ik heb volgende week zondag televisieopnamen. SPANNEND! Het is gelukkig niet live, of trouwens, dat had me ook niet uitgemaakt, want ik ben niet heel zenuwachtig. Het enige probleem; wat moet ik aan. Het mannetje van de redactie vroeg of ik even wat foto’s kon sturen van m’n seksspeeltjes-collectie. Check. Al is dit maar een klein gedeelte van m’n collectie.


Terwijl ik aan het werk ben zijn mijn vader en M. bezig om de verrotte buxusboompjes uit de voortuin te slopen.


Heel veel werk, maar het is gelukt. En… M. heeft daarna nog nieuw worteldoek geplaatst en alle steentjes weer verspreid, dus de tuin ligt er kaal, maar keurig bij.


Je hoeft niet zo zielig te kijken hoor Nina, je gaat een stuk rennen met Piet en Riet!


Even een lunch tussendoor (restje van gisteren).


En dan deze review maar eens online zetten.


Inclusief een kekke foto voor op Instagram. Het is de Mighty Screw Dildo die ik met gevaar voor eigen baarmoeder heb getest: DILDO REVIEW #384: MIGHTY SCREW DILDO.


En van de seksspeeltjes door naar de dromenvangers (mijn hoofd kan dit zelf af en toe ook niet aan). Ik heb een opdracht voor een supergrote dromenvanger voor een bruiloft (hij is 60 x 180 centimeter, OMG). Lekker bezig ’s avonds.


En mijn lieve vriendje komt me een cappuccino brengen terwijl ik werk. <3


Donderdagochtend-ontbijtje.


En een dromenvanger ontmantelen en een ander weer opspannen terwijl ik een vage film kijk. Op zich niet eens een heel stomme film; Otherlife.


M. en ik gaan even naar een tuincentrum, want ik ben op zoek naar metalen hartjes voor in m’n dromenvangers, maar die hebben ze niet. En je zou toch zeggen dat er vast wel ergens een metalen hartje te vinden is, zo met al die kerstshows. Niet dus. Ze hadden wel een indianentooi.


Dit was niet de bedoeling, maar Jesus, wat kan dit af en toe lekker zijn.


Kijk! Het lukt M. eindelijk om mooie foto’s van me te maken. Of, beter; het lukt M. eindelijk om mooie foto’s van me te maken die ik zelf ook leuk vind!


’s Avonds gaan we uit eten. Tapas en sangria! LEKKER!


Wij hebben het heel slecht samen.


Vrijdagochtend is het weer LIDL-ochtend! Boodschappen weer binnen!


En hier heeft Nina haar croissantje ook alweer binnen. Nu aast ze op dat stukje brood van m’n moeder.


Boehoehoehoehoehoehoehoe!!! Ze hadden pluchen eenhoorns bij de Action, maar die zijn alweer uitverkocht. Ze hebben alleen nog gewone paarden. Boehoehoehoehoehoe!


Vrijdagavond zijn M. en ik uitgenodigd om pannenkoeken te komen eten bij de buren. Speciaal voor deze gelegenheid is Binky, de buurhond, naar de kapper geweest.


Lekkere oldskool pannenkoeken met spek. <3


Zaterdag weer naar de markt voor bloemen. Ja, en weer een mooie foto. Ongelooflijk.


Hij is er zelf ook wel blij mee volgens mij.


En… zaterdagmiddag is het tijd voor een spelletje! Ik heb m’n moeder plechtig beloofd dat ze nooit in haar leven hoeft te klaverjassen (ze is nooit echt fan geweest, maar deed mee omdat wij het leuk vonden). Dus… tijd voor ’30 seconds’! Heel erg leuk en natuurlijk hebben m’n moeder en ik samen 2 potjes gewonnen van m’n vader en M.!


En ’s avonds is het tijd voor een oude Tielsche traditie; paling! Het is kermis, dus dat betekent gerookte paling. HMMMMM!!!! <3


Ja, als Sid dan een keertje komt knuffelen, dan moet dat vastgelegd worden.


Zondag schrijf ik een review over de We-Vibe Touch.


En dan… OMG… het is lang geleden dat ik zo waanzinnig lekker heb gekookt!


De foto’s doen het geen recht, maar ik eet het vandaag weer, dus ik ga voor betere foto’s! Maar het is; falafel! Met allemaal zelfgemaakte bijgerechten; bietenhummus, pittige uien, wortelsalade, tomatensalade, uienrelish en yoghurt-muntsaus… ZO LEKKER! En verbazingwekkend makkelijk eigenlijk, zelf falafel maken. En… niet duur… ook prettig!

 

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik ben stiekem gewoon een beetje jaloers op jouw kookkunsten… het zier er allemaal heerlijk uit! Maar goed, ik ben vast wel goed in andere dingen :-)
  Je ziet er ook zo stralend uit op de foto’s van M… je bent gewoon blij en gelukkig en dat zie je!
  Liefs!

 2. Ri schreef:

  Mooie foto’s van jou. En van Sid. Ben ook verliefd op Sid. (Naast dat ik verliefd ben op Bruce.)

 3. Jan Folkersma schreef:

  Whoa! Daar ligt voor een 2e hypotheek aan paling!

 4. Dora van Dijk schreef:

  Bij Xenos hebben ze ook pluchen eenhoorns en ook niet zo duur

 5. Ingrid schreef:

  Gezellige foto’s weer allemaal.
  Oei…….het water loopt me in de mond van alle voedsel foto’s. Lekker dan. Nu heb ik trek in paling op een toastje.

 6. Excellent travail. Tant sur le fond que sur la forme. Un grand bravo à toute votre équipe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *