web analytics

8

LUNA CROWDFUNDT EEN SEKSSPEELTJE


De meeste seksspeeltjes die ik test voor Climaximaal.nl krijg ik gratis opgestuurd door fabrikanten of seksshops, in ruil voor een eerlijke review, maar de Njoy Eleven is daarvoor helaas, te duur. Hij kost € 274,95 (!) en daarvoor krijg je 1250 gram roestvrij staal, gegoten in een AMAZING dildovorm die je aan 2 kanten kunt gebruiken. Kortom, de Njoy Eleven is zo’n beetje THE HOLY GRAIL onder de seksspeeltjes. En ik wil ‘m. Ik wil ‘m heel graag. Niet alleen voor mezelf. Nee, ook voor jullie! Want dit speeltje moet gewoon getest worden op Nederlandse bodem en ik wil ik me graag opofferen als testpersoon! Ik test ‘m, zodat jullie dat niet hoeven te doen!

Dus… ik ben een crowdfunding opgestart! Ja! Echt!

En er zijn tientallen, nee honderden, nee, wel duizenden betere acties en doelen om je geld aan te doneren. I know. Maar als ik jou de afgelopen jaren heb behoed voor de aanschaf van een slecht seksspeeltje of je juist heb geholpen met de aanschaf van een geweldig goed seksspeeltje en je daarmee uren en uren en uren van genot heb gegeven of als ik je gewoon heb laten lachen door mijn goudeerlijke reviews, dan zou je mij een heel, heel groot plezier doen als je een bedrag zou doneren.

Dat kan dus: HIER.

p.s. Je kunt gewoon anoniem doneren!

p.s. Ik ben 17 november jarig.

p.s. Superbedankt als je iets doneert en als je niets doneert vind ik je nog steeds heel lief.

p.s. Sowieso wel een leuke stunt; ‘deze dildo werd mede mogelijk gemaakt door al m’n lezers’.

p.s. Nog een keer de link: https://www.doneeractie.nl/breng-mij-in-7th-heaven-met-de-njoy-eleven

Dit vind je misschien ook leuk...

8 reacties

  • Luna schreef:

   Beste Menno… op het moment dat je net zoveel verstand hebt van seksspeeltjes als ik, dan mag je je met dit soort dingen bemoeien, okay? Het speeltje uit jouw link is een heel ander speeltje… en het speeltje uit jouw link heb ik al getest… blijf jij maar gewoon kutreacties geven over vrouwelijke onafhankelijkheid enzo, daar ben je veel beter in…

 1. Sandra schreef:

  Is hij nu 275.- of 350.- ??

 2. Sandra schreef:

  Sorry, maar waarom staat er op je site 349.- en op de doneeractiesite 275.- ??
  Geen kritiek maar een echte vraag.

  • Luna schreef:

   Omdat ik ‘m via shop 1 wilde kopen (Easytoys.nl), maar zag dat hij bij shop 2 (Hotstuff.nl) goedkoper was… heb dit inmiddels ook aangepast in de tekst…

 3. Josephine schreef:

  Ehm, je hebt je doel bereikt! Tijd voor een reactie of zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *