web analytics

3

PLOG DINSDAG 17 OKTOBER 2017


Actieve werkdag vandaag! Mail wegwerken, bijschrijven, vooruitschrijven, mail bijwerken, verkochte dromenvangers inpakken en weet ik veel wat. Orde in de chaos. Lekker eclectisch. Bovenstaande tegeltjes ben ik aan het verzamelen voor op het Love Bubble-landgoed… het leek me een leuk idee om daar een muur met alleen maar van dit soort tegeltjes te laten boetseren, mozaïeken en dat vonden ze daar ook een goed idee! Leuk! En ik heb meteen weer een reden om vaker langs een kringloop te gaan.


Kijk, dit zijn de leukere herinneringen! Thanks Facebook.


M’n vriendin M. en ik zitten vaak op 1 lijn qua energie en depressieve gedachten. Vandaag is het 17 oktober en de maan zit in z’n laatste kwartier. Of zoiets. In ieder geval klopt het vaak wel. Vanaf de 20ste voel ik me vast weer een stuk blijer.


We eten; nasi. Met saté en een gebakken ei. Had ik nog in de diepvries.


Nina voelt zich nogal eenzaam beneden als wij boven zijn, dus dan komt ze stiekem de trap op. En M. en ik zijn allebei sukkels voor de hondenliefde, dus…


Ze mag bij M. onder het bureau op z’n voeten slapen. Aaaaaaaaaaaaah!


En Bruce lag al bovenop het bureau. We zijn allebei ook sukkels voor de poezenliefde.


’s Avonds word ik ineens hartstikke pissig. En ik schrijf het even lekker van me af, zodat m’n Facebookvrienden me even een hart onder de riem kunnen steken of met me mee kunnen bitchen. Het is niet netjes om ‘klanten’ af te zeiken, maar je hébt er types tussen zitten. Knip en plak: ‘Zo… en nou wil ik even een keertje lekker van me af zeiken… mensen die een dromenvanger bij me bestellen, helemaal persoonlijk voor hen, met speciale wensen… en dan steeds niet reageren op mijn mailtjes dat de dromenvanger af is en dat ze kunnen betalen… en dan… en dan… na 2 weken reageren met: ‘Op het moment zijn er privé wat dingen waardoor ik nog niet eerder heb kunnen reageren en betalen. Voor nu gaat het helaas ook nog niet lukken. Ik hoop dat het zo spoedig mogelijk gaat lukken.’ Jaaaaa, JESUS… BULLSHIT… dan weet je gewoon dat iemand nooit gaat betalen… en ja, ik zou kunnen gaan werken met ‘een gedeelte vooraf betalen’, maar ik vind dat administratief een gedoe en ik wil gewoon uit kunnen gaan van het goede en fatsoenlijke van de mens…maar dat kan dus blijkbaar niet meer… BAH… dat je iets persoonlijks bestelt bij een kleine ondernemer, een ZZP-er die ook maar net haar kop boven water houdt, dan tijden niet reageert en dan gewoon niet betaald (en nee, ze gaat vast niet meer betalen)… mag ik dit dan een kutwijf vinden? Ja, dat mag!’

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Jessica schreef:

    Heerlijk die beesteboel op je werkplek. Wilde dat dat op mijn werk mogelijk was. En belachelijk dat mensen niet betalen als ze iets hebben ontvangen/speciaal besteld. Je zou het persoonlijk terug willen halen bij deze sukkels!!

  2. Else schreef:

    Ja dat mag, zet de dromenvanger maar in de sjop en de bitch op je zwarte lijst. Want ik mag toch hopen dat je wel maakt voor het betalen, maar niet verstuurd voor het betalen.

  3. Duifjaah schreef:

    Zijn er geen juridische regelingen dat als ze zoiets besteld, ze het ook af moet nemen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *