web analytics

5

PLOG ZATERDAG 23 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6371
Even bijploggen hoor! Ik zit weer in een goed plog-ritme, alleen is het de bedoeling dat ik het bloggen voor Maanisch.com en Climaximaal.nl niet vergeet. Maar ach, ik mag ook wel eens een soort van vakantie van alles hebben.

IMG_6373
Kek jurkje aan. Matching bloemetjes.

IMG_6376
Perfect zaterdag ontbijtje.

IMG_6377
Bruce ligt vandaag op de Happinez.

IMG_6378
Cheers babe! We zouden eigenlijk naar Den Bosch gaan vandaag om Pokémons te vangen, maar er staat een file van een half uur, dus we hebben rechtsomkeert gemaakt. Dan maar een drankje en een snackie op een Tiels terras.

IMG_6381
Nou, dat snackie viel een beetje tegen. Of eigenlijk was het wel lekker, maar bijna 20 euro voor een paar stukjes vlees gaat ons eigenlijk te ver. Te duur voor wat er op je bord ligt en niet genoeg voor 3 snackers zoals wij (zou genoeg voor 4 moeten zijn, hahahaha). Uit principe bestelt J. nog een portie bitterballen.

IMG_6383
J. gaat met de auto naar huis en dochter S. lopen naar huis. Even wat Pokémons vangen en een ijsje eten. En… als je loopt, dan is het de bedoeling dat je Pokémon-eieren uitkomen, maar m’n GPS doet het niet helemaal lekker, dus ‘voor niks gelopen’. Gevalletje, jammer, maar toch een leuke middag gehad.

IMG_6389
Ik koop een Power Bank, zodat ik m’n telefoon ook onderweg kan opladen. Dochter S. krijgt een witte. Ja, voor het Pokémon-vangen!

IMG_6392
Kijk! Dit is pas een snack-plateau!

IMG_6393
En voor een schijntje van de prijs van zo’n plateau in een restaurant of café.

IMG_6394
De bramen zijn bijna rijp! Mooi! Volgende week plukken en ijs draaien dan!

IMG_6398
Ooooooh Nina!!! Ja, er hangen ook weer appeltjes en die zijn nog niet volgroeid, maar sommige zijn er al wel afgevallen, dus Nina wil graag weer Oud-Hollandsch appelwerpen. Vooruit eentje dan!

Utopia-Season-1-DVD-Artwork-utopia-38008460-1049-1487
We beginnen in deze toffe serie. Utopia! En deze Utopia is wél tof! En een 8.5 op IMDB!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Rene schreef:

  Hoi Luna
  Misschien beetje vakantiestemming erin maar je plog van zaterdag lijkt die van zondag te zijn
  Verder heerlijk dat ik weer iedere dag je plogs kan lezen

  • Luna schreef:

   Eh, hoe bedoel je?? Ik heb net, 1 seconde geleden de plog van gisteren, zondag dus, online gezet… Of bedoel je dat het zaterdag wel zondag lijkt? Of… ehhhhh, heb ik ergens iets verkeerd neergezet? Kan hoor… zeker vakantiestemming hier :-)

 2. Diana schreef:

  Ik denk het zondags ontbijt en de zondagskrant op zaterdag ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *