web analytics

4

PLOG VRIJDAG 8 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5564
J. moest weer vroeg werken, dus ik ga er ook maar uit om 6:00. Ik maak de plogs van gisteren en Bruce haalt er even wat spelfoutjes uit.

IMG_5567
Als ik verder ga in het atelier volgt Bruce me uiteraard.

IMG_5568
Bezig met een hele grote en heel bijzondere!

IMG_5569
Om 8:00 word ik opgehaald door m’n ouders voor een rondje LIDL.

IMG_5570
“Hé, je bent op tv!”, roept de oppaspuber, die voor haar doen toch zeker wel een half uur heeft uitgeslapen.

IMG_5572
Mijn interview met StadsTV Tiel wordt herhaald. HAHAHA! Vreselijk om mezelf zo terug te zien. Zo serieus allemaal.

IMG_5574
Kijk eens. Nieuw jurkje! Helemaal m’n ding. Morgen moet ik echt m’n haar gaan verven.

IMG_5576
OMG! Goede Tijden, Slechte Tijden heeft een soort van spinoff; Nieuwe Tijden. Echt verschrikkelijk.

IMG_5587
Frank hangt er lekker bij.

IMG_5588_1
Vriendin F. en ik hebben het er al weken over dat we een ciderdate zouden doen. Een proeverij! Nu had ik op tijd 2 pakketten met allemaal verschillende smaken besteld, maar gisteren heb ik een ongerust mailtje naar de leverancier gestuurd of alles wel op tijd in huis zou zijn. En daarna gebeld. “Ja, nee, ja, nee, er is normaal gesproken een week levertijd”, zei het mannetje. Een week levertijd? Voor een paar blikjes??? Gelukkig hebben ze gisteren alles op de post gedaan. Het komt ’s middags pas binnen hier, dus snel de koelkast in.

IMG_5589
Heel grappige blikjes met lekkere smaken.

IMG_5590
Ik stuur vriendin F. een foto dat ik er klaar voor ben.

IMG_5591
Als J. uit z’n werk komt doen we even een rondje Hanos. We hebben nogal trek, dus we bestellen wat in het restaurant. J. heeft een hamburger met een zwart broodje. Best grappig. Heel lekker in ieder geval.

IMG_5592
Ik heb een broodje carpaccio en het was de bedoeling dat we vanavond spaghetti met kokkels zouden eten, maar ik zit zo ontzettend van van dit broodje dat de kokkels naar morgen verschuiven.

IMG_5595
J. ging voor de worstjes voor bij het Engels ontbijt.

IMG_5597
Oh. En hij had zin in zoet. Oh ja.

IMG_5600
De ciderdate wordt uitgebreid tot een cider-klaverjas-date, want ook vriend D. is meegekomen.

IMG_5603
Bruce brengt wel veel gezelligheid, maar geen geluk.

IMG_5607
Nina wil ook meedoen.

IMG_5609
Kom maar Nien, kom maar, dan leg ik even een aansteker op je kop.

IMG_5610
Ben je niet goed bij je hoofd, joh! Hahaha!

IMG_5611
Uiteindelijk drinken we maar 5 verschillende blikjes en dit blikje spoelen we door de gootsteen. We hebben nog bijna 20 smaken over, dus eh, binnenkort maar weer een ciderdate? J. en ik vallen rond 0:00 bijna om van de slaap, dus vroeg naar bed. We worden oude mensen.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Gisteren was in het nieuws dat IKEA ook gaat beginnen met die zwarte broodjes. Ik vind het raar.

 2. Esther schreef:

  Frank <3

 3. Maurice schreef:

  Lekker ?

 4. Marielle schreef:

  ik ben heel benieuwd welke cider je favoriet wordt, maak je daar tzt een plog over?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *