web analytics

0

PLOG ZATERDAG 9 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_5614_1
Het is zaterdag, maar op zaterdag wordt er hier in de ochtend gewoon gewerkt. Ik maak wat ‘boekjes’ voor in de Love Ritual Boxen.

IMG_5615
Ondertussen heeft J. dochter S. opgehaald. Nina is hier heel blij mee, want die weet dat ze vannacht lekker tegen S. aan mag liggen!

IMG_5616
Ik maak m’n eerste ‘smudge-stick’…

IMG_5619
En daarna nog 10. Je zou kunnen zeggen; goed bezig. Maar het moeten er bijna 50 worden, dus… Het zijn trouwens dingen voor in de Love Ritual Boxen. Iets met het verspreiden van wierookgeurtjes en masseren met talkpoeder.

IMG_5624
Ik ga lekker in de zon op de loungebank en… het is een klein wonder… maar ik val in slaap! Hoe zalig is dat?

IMG_5627
Wanneer ik enigszins wakker word, vraag ik of ik J. en S. eventjes kan zoet houden met een paar gehaktballen uit de magnetron (dit zijn altijd bakjes die door mijn echtgenoot worden aangeschaft, want ‘lekker makkelijk’) (ik zou zelf nooit kant-en-klare gehaktballen kopen) (behalve dan voor in de soep misschien) (maar ik ben er nu wel blij mee).

IMG_5631
Kan ik nog even terug op de bank met de Bruce.

IMG_5636
Oh Nien, wat ben je toch knap.

IMG_5638
Vooral dat ene tandje! SMELT!!!!!

IMG_5643
Vanavond eten we… kokkels!!!

IMG_5644
Lust-ie!

IMG_5647
Niet te moeilijk; met alleen wat knoflook, heel klein uitje, witte wijn en peterselie. En spaghetti.

IMG_5663
Daarna lekker Lushen en Bruce komt als een vloerkleed bovenop me liggen.

IMG_5666
Het is leuker naar Nina kijken dan naar de tv deze avond. Maar dat is het eigenlijk altijd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *