web analytics

10

PLOG ZATERDAG 19 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2507
OMG! Laat het niet waar zijn!!!!!! M’n Senseo is kapot. En nu kan ik, blijkbaar, prima zonder een sigaret in de ochtend (of middag of avond), maar geen koffie? Neen.

img_2508
Ik ga met een bak pompoensoep en een bak couscoussalade richting m’n ouders, die kunnen ‘m vast wel fixen. Niet dus. Aaaaaaaargh.

img_2511
Gelukkig wil m’n vader wel even met me op en neer naar de Blokker en daar krijg ik van hem (en van m’n moeder uiteraard) een nieuwe roze meisjes-Senseo! Altijd al willen hebben.

img_2514
Sid heeft een beschut plekje gevonden onder de buiten-dromenvangers.

img_2517
Kijk toch eens hoe gaaf! Een echte fotograaf heeft de Love Ritual Boxen op de foto gezet! Inclusief de inhoud. Supergaaf om te zien hoe het er dan allemaal ‘in het echt’ uitziet. Ik beschilder dan wel de boxen, ik maak een paar dingen die in de box gaan en ik doe de vormgeving van de papieren die erbij gaan, maar het dan zo samen zien; WOW. Trots!

img_2518
Nien, als jij nou even gaat slapen?

img_2521
Dan wacht ik tot m’n vriendinnetjes komen!

img_2530
Als alle meiden er zijn trek ik de trouwjurk aan waar ik eigenlijk in had willen trouwen, maar waar ik niet in paste! Hij past. Logisch, want nog steeds 10 kilo afgevallen! De teddyberen-jurk waar ik in trouwde en waar ik heel erg blij mee was en waar ik uren aan heb gewerkt met heel veel liefde gaat de fik in.

img_2531
Afscheid van een periode!

img_2532
En doe je dat met zo’n grote glimlach? OH! HELL! YEAH! Ik had gedacht dat het een heel emotioneel moment zou zijn misschien, maar niets is minder waar.

img_2533
Lachen dit hoor. Meisjes en brandbare stoffen. We hebben een fles terpentine bij de jurk gegooid, maar ja, terpentine brandt niet hè?

img_2535
Nee, echt niet. De champagneglazen staan klaar!

img_2537
Dit was de sfeer. Heel goede sfeer dus.

img_2538
Gelukkig heeft de buurvrouw spiritus en spiritus brandt dus wel! De trouwjurk is nu een chemische cocktail van spiritus, terpentine, teddyberen, zeehonden, apen, kant, band en pareltjes geworden.

img_2588
Ja, de jurk is ietwat koud, maar dit moest ‘m wel worden.

img_2540
Dat gaat lekker fikken!

img_2547
Zei ik toch? Wat een prachtig vuurtje!

img_2563
En deze gaat er ook gewoon bij.

img_2566
ZO.

img_2580
Proost! Op een prachtig liefdevol leven zonder hem, maar met mezelf!

img_2587
En met deze lekkere wijven en nog veel meer lieve vrienden en vriendinnen die er niet bij waren.

img_2583
En binnen weer door met het draaien van plaatjes! Van vriendin A. heb ik een stapel met nieuwe elpees gekregen… van Madonna, Whitney Houston, Michael Jackson! Heerlijk.

img_2585
Kijk nou, wat een gezelligheid! En mag ik mezelf nog maar een keertje complimenteren met het feit dat ik de hele dag (en nacht) niet gerookt hebt, ook al waren er 3 rokende vriendinnetjes bij me thuis.

img_2597
Lekker soepje erbij, lekkere couscoussalade erbij.

img_2648
En daarna door naar een jaren-80-party in de Van der Valk. Het begon om 20:00 en ik denk dat we om 20:15 als enigen op de dansvloer stonden. Wij waren dan ook al bezig vanaf een uur of 14:00 en zo’n hele dansvloer voor je jezelf; moet je gebruik van maken.

img_2651
Groen.

img_2655
Blauw.

img_2657
Rood. Het was een enorm, eh, epische avond. Iemand, niet ik, had nogal een slecht moment, waardoor er ruzie ontstond, naar huis lopen, nog meer ruzie, elkaar totaal niet begrijpen, maar dan echt totaal niet. Langs elkaar heen praten. Ik huilen. Nog meer huilen. Echt hard en schokkend huilen! Naar adem happen. “Maar ik hou toch van je????” Het was AWESOME en episch en filmisch, dat ook. Maar dat is toch helemaal geen leuke afsluiter van de dag? Oh jawel hoor. Hoort er allemaal bij. En alles was bijgelegd voordat we naar bed gingen, want het ging ook helemaal nergens over, maar een Burn The Dress-party zonder tranen, ja, dat kon gewoon ook niet!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Joop schreef:

  Ik hou heel veel van kampvuurtjes.

 2. Ingrid schreef:

  Een rose senseo. Past preciesssss bij je.
  Ohhhh lady…..wat een geweldige dag met je vriendinnen. En die afsluitende huilbui zal ook weer ergens goed voor zijn.

  • Luna schreef:

   Ja, het was zalig… en ach, ik kan daar altijd wel achteraf om lachen hoor… net iets teveel gedronken allemaal en dan van die gesprekken die nergens over gaan… HAHAHA…

 3. Paul schreef:

  Ik vind het episch, Luun, dat verwerkingsproces van jou!

 4. Else schreef:

  Zo, next . . . ;-)

 5. Zera schreef:

  Een dag om nooit te vergeten!

 6. Barbara schreef:

  Ik ken je niet, maar zo fucking trots op je :-)

 7. Marjan schreef:

  Wat heb jij toch een fantastisch lieve ouders! Het klinkt als een fantastische afsluiter… en wat staat die jurk je geweldig, jammer van het kippenvel, maar verder… top!

 8. Minca schreef:

  Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *