web analytics

0

NOG MEER PIZZA’S, ICE AGE & EEN BOTERKOEK

beginpaginatotaal

IMG_1840
Het is ongelooflijk! Maar ik heb geslapen tot 9.00!!! En ik rende al helemaal in paniek naar beneden, want oppasmeisje M. is meestal om 7:00 al klaarwakker, maar ik tref de bank leeg aan. Iedereen slaapt nog!! HOERA!

IMG_1841
En m’n taak voor vandaag is het verschonen van de bedden, maar ja, als iedereen er nog in ligt?

IMG_1844
De meiden waren erg blij met hun cadeautjes en hebben ze ook eerlijk onder elkaar verdeeld zonder elkaar de hersens in te slaap, maar met de kerstgedachte! Heel knap en heel lief! Ik ben echt trots op ze allebei. Keurig gedragen en een koekje verdiend.

IMG_1845
Oh nee, warme chocomel met slagroom. Ik maak warme broodjes voor iedereen (ja, het is inmiddels 11:00 en iedereen is wakker). Ik heb gisteren beloofd dat ik nog warme chocomel zou maken en ja, beloofd is beloofd.

IMG_1850
We kijken met z’n alleen naar Ice Age 3.

35138636_700x700min_1
Echt een leuke kerst-familie-film. Ik hou ervan!

IMG_1858
Nina ligt heerlijk in haar bench te zonnebanken. De kachel is aan en ze gooit zichzelf om en om met haar rug en met haar voorkant tegen de verwarming. SWEET! In de middag gaat oppasmeisje M. weer naar huis! Doehoeiiiii! Lief zijn voor iedereen, houdt die kerstgedachte vast!

IMG_1861
OMG! Ik krijg weer een hele doos met spullen om te testen! Ik krijg het nog druk in 2015. Tot die tijd doe ik niks, al maak ik alle doosjes wel even open om te checken wat het is.

IMG_1882
Ja, Nina, we gaan vandaag wéér pizza’s bakken! We hebben nog genoeg over van gisteren en weggooien is zonde! En… pizza’s bakken is leuk! We zetten de Pizzarette op tafel en lopen af en aan naar de tafel om daarna onze pizza’s op de bank op te eten. Dat mag, want het is… vakantie!!!!

IMG_1887
Dit is nou typisch een ADHD-foutje. De echtgenoot bedacht dat het leuk was om een boterkoek te bakken (en een man die aan het koken gaat moet je stimuleren!!!!), maar hij vergat dat de boterkoek in de oven stond. “Liefie, moet die boterkoek er niet uit?”, vroeg ik zo’n 15 minuten te laat.

IMG_1890
Als we naar bed gaan willen de poezenboys graag wat brokken in hun bak.

IMG_1896
En Nina mag bij dochter S. in bed!

IMG_1900
Het is verleidelijk om niet tussen Nina en dochter S. in te gaan liggen vannacht. Kijk nou, wat een mooie kop!

IMG_1902
Daar wil je toch de hele nacht tegenaan liggen? Maar ik kies uiteindelijk toch voor het warme lichaam van mijn man. Ook lekker.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *