web analytics

5

PLOG DINSDAG 21 MAART 2017


In de keuken hangt een opgezette eekhoorn… ‘This is a man’s world / but it would be nothing, nothing, nothing, without a woman or a squirrel.’ #humoromtelachen


Ik kan er niks aan doen, maar deze zakjes hebben een magische uitwerking op me. Ik lust er wel 10 per dag, dus eh… even opletten met de calorieën, want die -15 kilo wil ik graag zo houden. Ik denk dat ik verslaafd ben aan de E261.


Even een stukje spiritualiteit naar de mensen toe.


<3


Ik heb misschien een koper voor m’n Chesterfields. Ik wil ze weg! Uit de schuur! Ruimte!


Wat eten we vanavond? Pad Thai!


Boodschappen gedaan!


Maar eerst nog verder aan het werk.


Dromenvangers opspannen.


En de achterkanten van de ansichtenkaarten ontwerpen.


YEAH! Lammetjes! Oooooh, het is dus echt een hele, hele, grote wens van mij om een lammetje te aaien! Of nog beter; de fles te geven! Ik denk dat ik alleen maar loop te janken. Met van die fluffy krulletjes… oooooh… smelt!


Er komt een bestelling van de AliExpress binnen! Ik ben nu heel gelukkig! Het is een boom met cocktail-prikkers-vogels… voor maar € 1,33! Inclusief verzenden! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan en steek daarna wel even wat kaarsjes aan voor de Chinese kindjes.


OMG! Dit was superlekker! Ik had aan de Luna-fluisteraar gevraagd wat hij wilde eten en hij kwam dus met Pad Thai! En nu zou het heel leuk zijn geweest als hij had gekookt, maar sommige dingen doe ik liever zelf en hij kwam wel heel lief bij me staan tijdens het koken. Maar echt; dikke aanrader! Hmmmmm…

#burning #love

Een bericht dat is gedeeld door @loewedown op

En na het eten nam hij me mee voor een drankje bij de Van der Valk (ja, dat klinkt suf, maar de Van der Valk in Tiel is nu dus echt superchique)! Romantisch bij de open haard! Ooooh, ik ben nog steeds verliefd! Echt!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Kees Versluis schreef:

  Luna, kleine correctie, het is geen E261.

  Ve-tsin staat ook wel bekend als E621, mononatriumglutamaat, gistextract, gehydroliseerde proteïne en MSG, naar het Engelse Mono Sodium Glutamat.
  Verder weer een leuk verhaal.

 2. Jolanda schreef:

  Een tip voor je gezondheid: stop met die troep uit pakjes, E621 is ontzettend slecht voor je. Kan zelfs stoornissen aan je zenuwstelsel veroorzaken. Stoppen met vlees eten zou ook beter zijn trouwens … #veganworlddomination

 3. Linda schreef:

  Dat lammetjes aaien, dat kan hoor. In Ottoland is de Schaapskooi, daar kun je lammetjes aaien, schapen kroelen, de hele mikmak. En nog mooi landelijk ook.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *