web analytics

24

PLOG 22 MAART T/M 29 MAART


Mijn woensdagochtend begint goed met post! De kaartjes die ik heb ontworpen voor de Love Bubbles zijn binnen en heel erg goed gelukt! TROTS!


Ik heb vandaag, uiteraard in overleg met de moeder van de oppaspuber, besloten om met mijn zorg voor M. te stoppen. Een verschrikkelijk moeilijke beslissing en ik ben dan ook verschrikkelijk verdrietig. Sommige beslissingen gaan gepaard met heel veel pijn, hoe ‘goed’ die beslissing ook is.


De dikke dame moet uitgelaten worden, hoe hard ik ook moet huilen.


Gelukkig wil Bruce me altijd wel even troosten.


Donderdag schijnt de zon een beetje.


Altijd fijn, vindt Nina ook.


En ook deze wachthond bij de supermarkt vindt het niet erg om in de zon even op z’n baasje te wachten.


Ik doe mezelf een XL My Little Pony cadeau bij de kringloopwinkel. Ik heb dan wel geen zorg meer voor kinderen, maar laat ik vooral het kind in mezelf niet vergeten.


Uit pure ellende ga ik dingen weggooien, dingen schoonmaken en schuiven met meubels.


De Luna-fluisteraar wilde even face to face checken hoe het met me ging en neemt me mee uit eten. Daar komen we m’n ex J. tegen. OMG! Hoe groot is die kans? Nou eh, 100% dus. En de kans dat de Luna-fluisteraar zomaar een keer spontaan dochter S. en haar moeder I. tegen zou komen bleek ook 100%, want, al hadden die elkaar nog nooit in het echt gezien, ze herkenden elkaar van mijn plog toen ze elkaar in het ziekenhuis zagen. WAT EEN FUCKING RARE WEEK IS DIT!


Lekker eten troost! Vooral die toastjes met brie en honing en walnoot. En de vitello tonato is ook zalig.


Vrijdag. Gewoon maar weer de dingen gaan doen die ik moet doen.


De kantoorkater knuffelen.


Ja, Nien, we zijn naar de LIDL geweest, het is vrijdag. Ja, ook brokken voor jou gehaald.


Aan mijn uitgroei kun je dus zo ongeveer zien hoe het met me gaat.


Zo dus.


Zelfs kater Frank voelt dat ik even wat TLC nodig heb.


Ja, en dan krijg ik mezelf weer in de startmodus om het huis op te ruimen, gaat m’n Hetty kapot. Kon er ook nog wel bij.


’s Avonds soato-soep.


Zaterdag staat het opruimen van de schuur en het opruimen van de tuin op het programma. Nou, frituurpan, daar ga je! Weg! Weg! Weg! Uiteindelijk rijden m’n vader en M. 3 keer naar de stort om alles uit de schuur weg te brengen. Zonder nadenken heb ik alles waar ik niet aan hechtte weggegooid. Heel knap.


En uiteindelijk ziet de tuin er ook weer keurig uit nadat m’n vader en M. ‘m onder handen hebben genomen. Dit is overigens een voor-foto. De na-foto ontbreekt.


Ja, had je nou nog maar een frituurpan gehad hè? M’n vader wilde graag garnalen-dingetjes. Had-ie zelf meegenomen. Die moesten gefrituurd en ja, dat kon ook best in een pan met een laagje olie. Ehhhhh… laat ik het zo zeggen; er wordt in mijn huis dus nu echt nooit meer gefrituurd.


“Frituren moet je aan de professionals overlaten”, aldus M., die even op en neer naar de frietzaak ging voor een lunch.


Ik help ook nog even mee in de tuin.


En na een dag hard werken hebben we wel even rust verdiend. M’n moeder heeft overigens geholpen in de dromenvanger-fabriek! Er moesten een hoop lintjes gestreken worden en strijken is m’n moeders hobby, dus…


’s Avonds eten we Pad Thai (met Kai)!


Bijna helemaal op!


Frank is heel blij dat de kussens weer in de loungebank liggen, want loungen is z’n hobby.


Zondag. Omdat ik dus mega-extreem-veel achterloop met m’n werk ‘zit ik de hele dag achter m’n pc. Tussendoor word ik voorzien van een hapje en een drankje en kan ik ook even in de zon.


En omdat ik toch de hele dag niet naar buiten hoefde, omdat M. Nina uitliet, kon ik m’n haar verven. Ziet er weer keurig uit.


We eten; Mexicaans stoofvlees! Had ik ’s ochtends opgezet.


Maandag! Een nieuwe week, een nieuw geluid! Deze dozen worden afgelakt.


Moesten er nou nog meer van die Dream Cards gesneden worden? Nou ja, moeten, moeten… er waren teveel vellen gedrukt en weggooien is zonde en ik had nog van deze gezellige zakjes liggen en dus, nou ja… ik snijd 50 vellen, zodat ze bij de Love Bubbles 50 gasten een klein cadeautje kunnen geven.


Ja, ik weet het, ik ben te goed voor deze wereld.


Vandaag krijg ik bezoek van Maurice! Een lezer van deze site die dus al jaren meeleest en die ik in die jaren ook een beetje heb leren kennen, omdat we vrienden zijn op Facebook!


Nina en ik halen ‘m samen op van de trein. En van de rest van de dag zijn geen foto’s, omdat ik ergens de afgelopen dagen eigenlijk had bedacht dat ik zou gaan stoppen met ploggen. Dan maar echt m’n leven 180 graden, dacht ik. Maar aangezien het ploggen me toch voorziet van enige regelmaat en omdat regelmaat belangrijk is voor een ADHD-er als ik leek het mij (en M.) toch verstandig om niet meteen zo rigoureus te gaan doen. Maar het bezoek van Maurice was heel gezellig. Heel fijn. Het blijft raar dat je mensen die je eigenlijk nooit ziet toch zo goed kent.


Ik ben dus écht al dagen bezig met de vormgeving van de Love Rituals voor bij de Love Bubbles!


Dit is dus allemaal work in progress hè? Maar ik ben erg blij met de voortgang, al loop ik tussendoor ook regelmatig heel hard te vloeken, maar dat hoort bij het creëren. Ik maak dinsdag een werkdag van 16 uur.


Al laat ik tussendoor wel Nina 3 keer uit en kook ik dit heerlijke bord met spaghetti voor mezelf (met doperwtjes, bacon, amandelen en Parmezaanse kaas)!


Juist.


Woensdagochtend komen 1000 stuks van dit ontwerp binnen. Dat is fijn, maar ik mis de andere 4000. Die hebben vertraging. En dat is waanzinnig kut, want ik MOET alles zaterdag hebben. Bellen naar de drukker, gedoe, gedoe. Ondertussen nog meer ontwerpen, nog meer bellen. En ondertussen komen m’n ouders ook nog langs om te vertellen dat m’n moeder aanstaande vrijdag een CT-scan moet en daarna waarschijnlijk een (kleine) operatie. Het is waarschijnlijk niks ernstigs, maar ik maak me toch meteen zorgen. Gelukkig stelt m’n moeder me op haar eigen manier gerust: “Als het m’n tijd is om te gaan, dan is het m’n tijd om te gaan.” Hahahahaha!


Na een lange, maar productieve werkdag ga ik maar weer in de opruimmodus. De FOXY, dat lijkt ook een leven geleden.


Fijn hè, dat het ’s avonds nog licht is! Ik pluk wat vergeet-me-nietjes om te drogen om in flesjes te doen (voor aan dromenvangers).


‘Zorg je wel goed voor jezelf?’ Jazeker. Zolang ik nog dit soort maaltijd voor mezelf kook als ik alleen ben, dan kom ik er wel. Ik ben er al.

Dit vind je misschien ook leuk...

24 reacties

 1. Else schreef:

  Net als Jan maakte ik me een heel klein beetje zorgen, maar ok alive and kicking – goed zo

 2. Bianca schreef:

  Begon je helemaal te missen _- dus stop alstjeblieft niet met ploggen.. please please…

 3. Rob schreef:

  Niet stoppen met vloggen! Ik heb ook (leuke) vaste waarden in mijn leven nodig!

 4. Jan Folkersma schreef:

  Wat weer een rollercoaster van emoties zeg. Dat je niet meer voor de oppaspuber hoeft te zorgen betekent niet dat je haar niet meer ziet toch? Tijd om je te gaan verheugen op een hele leuke vakantie!

 5. Joyce schreef:

  Ik lees je plogs heel graag dus zou het jammer vinden als je stopt. Maar helemaal aan jou natuurlijk. Gaat om jouw geluk! ?

 6. Doortje schreef:

 7. esther schreef:

  Wat een heftige beslissing. Ik hoop dat het wel op een fijne manier is afgesloten tussen jou en M.

 8. Linda schreef:

  Heftige week Chantall! Even tijd voor jezelf genomen dus en dat is meer dan begrijpelijk. Hoop dat je blijft ploggen natuurlijk maar zoals hierboven al gezegd, dat is aan jou. Heb je wel gemist de afgelopen dagen hoor. Wat apart die ontmoetingen. Maar ach… het zal wel hebben moeten zijn. Vandaag en morgen lekker genieten van je fijne tuin! Liefs

 9. Marjan schreef:

  Never a dull moment ook in een week he? Geen wonder dat je even lekker in je eigen bubbel ging zitten. Heel veel emoties die voorbij komen in 1 week… Ik hoop dat je nog wel blijft ploggen, ik geniet altijd ontzettend van de foto’s van je dieren en al die lieve mensen om je heen. Ik hoop dat de CT scan van je moeder geen rare dingen laat zien, veel sterkte die dagen..

  Liefs!

  • Luna schreef:

   Haha… ja, nou, ik heb het idee dat ik soms in 1 week meer meemaak dan een ander in een jaar… m’n moeder ligt nu onder de CT-scan… inderdaad; hopen op een goede uitslag… die krijgen we volgende week…

 10. Kees Versluis schreef:

  Lieve Luna,

  Ik lees je ook al 10 jaar en begrijp jouw verdriet heel goed. Ga alsjeblieft door, je bent zo bijzonder.

  • Luna schreef:

   Dankjewel! En ik probeer gewoon door te gaan hoor… bloggen, vloggen, ploggen… dat hoort gewoon bij mij… maar af en toe een pauze moet kunnen ;-)

 11. Anna schreef:

  Wat een week!! Als je stopt met ploggen sterft er een stukje in mij. In ons allemaal. (hoef jij je geen kont van aan te trekken, maar dit is mijn manier van dankjewel zeggen. Dankjewel voor jouw bijdrage aan mijn dag!)

  • Luna schreef:

   Hahahahaha! Nou, ik zal sowieso altijd wel online blijven… voorlopig ook zeker nog met ploggen… maar dankjewel voor je complimenten! <3

 12. Pamels schreef:

  Jemig hoe heftig kan je leven soms zijn! Ben al zo lang verslaafd aan je plogs en lees hierboven dat je nooit stopt, heel erg fijn! Heel veel stetkte met Riet van Piet, komt vast goed…jullie zijn zo’n fantastisch team met z’n allen, alleen maar liefde! Fijn je weer te hebben mogen lezen en nog fijner dat ondanks een HEFTIG weekje je gewoon goed blijft zorgen voor jezelf en alles wat je lief is. Girlpowerrr!! ❤

 13. Josje schreef:

  Dat zal wel enorm wennen worden zonder de zorgen voor de oppaspuber! Sterkte Luna! Gelukkig dat je blijft ploggen (voor ons dan..), hopelijk kan het op een manier waarop het voor jou net zo leuk blijft als voor ons als lezers..! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *