web analytics

3

KLEEDJES, HAM-MONCHOU-ROLLETJES, MY LITTLE PONY’S EN SUPRISE SURPRISES OP WOENSDAG

beginpaginatotaal

IMG_1610
Jaaaa, Nien, kijk eens naar mijn mooie nieuwe plastic laarzen! Ideaal om jou mee uit te laten! Gisteren gekocht bij de Action en zeer content mee!

IMG_1611
Eerst even een koffie en een broodje, dan Nina uitlaten, en dan…

IMG_1617
…aan het werk… maar ik word afgeleid door de Tell Sell-commercial van de Pizzarette (hij komt vandaag!!!!!!!!!

IMG_1620
Bruce heeft zich weer geïnstalleerd op m’n schoot terwijl ik schrijf over dildo’s en vibo’s!

IMG_1621
Hij moet er alleen even af als ik naar beneden ga om wat te eten te pakken. De laatste tijd eet ik erg veel soepen (die ik uiteraard uit de diepvries haal) gedrapeerd over een bak couscous.

IMG_1622
Dan… langs mijn ouders! Die krijgen ook een bak zelfgemaakte tomatensoep (gisterenavond nog gemaakt, niet geplogd, want te druk met het maken van soep). M’n moeder is druk met het maken van kerstboomhangertjes voor volgend jaar! ZO GAAF!

IMG_1623_1
Voor zichzelf, maar ook voor mij, gelukkig… maar ja, als ze er ooit niet meer is, dan krijg ik ze toch allemaal, HAHAHAHA! Het voordeel van enige kind zijn! Dus dan heb ik een kerstboom VOL met zelfgemaakte vilten dingetjes van m’n moeder. Maar liever pas over 30 jaar hoor…

IMG_1624
Daarna rechtstreeks door naar de school van oppasmeisje M! Daarna met M. nog even een boodschapje bij de AH.

IMG_1631
En weer thuis versier ik Nina voor de kerstmis-foto!

IMG_1637
De Pizzarette is gearriveerd!!!! We zijn nu heel gelukkig!!!

IMG_1638
M. heeft zich lichtelijk misdragen op school de afgelopen dagen en ze is ook niet echt het zonnestraaltje in huis. Begrijpelijk, want; einde van het jaar en spannend en puberen en hormonen en stresssssss! Maar toch… R.E.S.P.E.C.T. naar je meesters en juffen en ouders en oppasouders, joh! Ze schrijft een hele lieve kaart naar haar meester en naar een juf met wie het niet zo lekker liep. Heel knap (al ging het niet zonder slag of stoot).

IMG_1639
Ik krijg hele toffe pakketpost.

IMG_1641
Terwijl de echtgenoot en M. een filmpje kijken besluit ik dat het eindelijk tijd is voor een tafelkleed dat past!

IMG_1642
Dit gaat ‘m worden. Ik moet dus alle gehaakte cirkels nog vastnaaien, maar dat komt de komende dagen. We hebben wel tafelkleden, maar ze zijn allemaal te klein en dat vind ik zo irritant staan. Dit bruine tafelkleed kocht ik voor 1 euro bij de Kringloop. De gehaakte, witte cirkels had ik nog thuis. Ik vind het mooi worden.

IMG_1660
Na het avondeten is M. in een wat beter humeur en stuur ik haar naar de keuken om ham-monchou-rolletjes te maken. Morgen heeft ze een kerstfeest op school en aan iedereen is gevraagd of ze iets te eten willen maken.

IMG_1663
Nina let op of het allemaal wel lukt met die rolletjes.

IMG_1666
Ja hoor, gaat dikke prima! Hmmmmm… Mooi bord ook van de My Little Pony’s!

IMG_1670
Ooooooh, zit er ham in die rolletjes??? Dan wil Bruce ook wel even proeven.

IMG_1674
Als M. op bed ligt gaat de echtgenoot ineens aan het koken. WTF???? Hij gaat soezen maken met het restje van de ham-monchou-vulling. Okay! Lekkkkker hoor!

IMG_1680
Wij kijken vanaf de bank wel toe!

IMG_1682
Ik had eigenlijk op mijn TODO-lijstje staan dat ik zou gaan strijken, maar ik word volledig in de Surprise Show gezogen! Wat een heerlijke, ouderwetse televisie! Ik zit echt te genieten!

IMG_1684
En dan krijg ik ook nog soesjes gevuld met ham, monchou en ui! HMMMMMM! U mag er een Rennie bijpakken!

IMG_1685
Na de Surprise Show meteen naar bed! Nina ligt naast me en krijgt mijn badjas over zich heen, want het is koud!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. de buuf schreef:

  Koud , echt niet had het warm, raam moest open anders kon ik niet slapen.
  En wij.liggen dus strak onder het raam.

 2. Helene schreef:

  Nina is net ET met die handdoek :-) Onze zwarte zit net zo in de keuken als er ham te halen valt. Het mormel blieft eigenlijk alleen maar dungesneden York ham. De diva.

 1. 24 december 2015

  […] KLEEDJES, HAM-MONCHOU-ROLLETJES, MY LITTLE PONY’S EN SUPRISE SURPRISES OP WOENSDAG […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *