web analytics

1

PLOG DINSDAG 12 JUNI 2018


Nou, ik vind het een prestatie. Wederom gesport en wederom m’n ’target’ gehaald. Het moet allemaal uit m’n tenen komen de afgelopen dagen, maar het moet. En ik voel dat het effect heeft, dat sporten. Nu nog gezonder eten en de Chardoneetjes met mate en dan komt het allemaal goed.


Kijk nou! Wat lief en attent en JANKEN natuurlijk! Van Erica krijg ik een Bruce-lepeltje en hoef lief en schattig en oooooh, zucht. Wat mis ik die kat zeg. De post herinnerde me eraan dat ik nog geen telefoontje van het crematorium heb gehad. Uiteindelijk bel ik zelf zonder te janken om te vragen of ik Bruce al op kan halen en hoe en wat de bedoeling eigenlijk is, want donderdag is me weinig bijgebleven van het hele verhaal. “Eh, we kunnen hier geen Bruce vinden mevrouw, is het goed als ik u later terugbel?”, vraagt de dame van het crematorium. Eeeeehhhhh??? Het zou natuurlijk wel de laatste verdwijntruc van Bruce zijn en helemaal bij hem passen, want hoe vaak is hij wel niet weggelopen? Maar gelukkig belt de dame een uurtje later terug dat hij terecht is en ook al gecremeerd. Ik maak een afspraak om ‘m op te gaan halen. Dat is fijn. Maar daarna belt de mannenspeeltjes-tester van Climaximaal.nl om me sterkte te wensen met Bruce en nou ja, Jesus, dat vind ik ook weer heel lief dat iemand daar aan denkt en daarna is het nog veel harder janken.


Aan deze kat heb  je dus niks. Ligt de hele dag buiten. Bruce kwam zich de hele dag aan me opdringen en was heel erg aanwezig in huis en in m’n leven. Deze kat vindt het allemaal wel best, net als Sid Vicious. Maar goed, mijn charme-offensief is begonnen.


Ik heb de hele ochtend en middag voor me uit zitten staren naar Facebook, m’n mail, het internet, kattenfilmpjes. Bijna niks gedaan. Ik krijg geen letters uit m’n vingers. Einde middag doe ik een rondje met het hondje.


En ik kan heus nog wel lachen hoor.


We eten nasi met boontjes. Ook tijdens het koken mis ik die irritante kutkat.


Gelukkig word ik tijdens het koken nog steeds nauwlettend in de gaten gehouden door Nina.


Lekker, maar ik heb nog steeds een half-gekrompen maag van verdriet. Op zich is dit een pluspunt.


Wat is ze toch lekker vadsig. Jammer dat ze niet op schoot past.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Nien, de ultieme troost machine (*hartje*)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *