web analytics

1

PLOG ZONDAG 13 JANUARI 2019


Goedemorgen deze zondagmorgen! Ik heb de bloemetjes die ik gisteren kreeg van M. even in een vaas gezet en de bloemen van vorige week wat gefatsoeneerd.


Even ploggen in pyjama met de daglichtlamp.


Is al het al lente? Neen. Kut.


Vandaag geef ik de hele dag een workshop ‘dromenvanger maken’ aan E. en haar dochter A.! E. werkt net als ik voor de Love Bubbles! Ik houd me ondertussen ook even bezig met de spitzen van dochter A.! Daar moeten linten aan gezet worden en een bandje en ze had gevraagd of ik dat voor haar wilde doen. Wil ik wel natuurlijk.


Kijk eens… beeldschoon! De grote, roze dromenvanger heeft dochter A. gemaakt en ik heb ondertussen ook nog een kleintje voor haar gemaakt om mee te nemen. De kleuren van m’n camera laten weer te wensen over, want ze zijn dus lichtroze en die kleine is wit. Maar; beide beeldschoon.


Ja! Echt beeldschoon! Even foto’s maken en sturen naar het thuisfront.


Kijk eens! Helemaal geslaagd!


En de workshop was inclusief lunch (pompoensoep) en avondeten; deze sushi bowl! Hmmmmm!


’s Avonds op de bank ‘Wie Is De Mol’ terugkijken en ‘Heel Holland Bakt’ en dan vroeg naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    Ik vind die donkere dromenvanger links ook heel erg mooi. Maar Chantall, als je elke morgen uit het raam gaat kijken om te zien of het al lente is…. dan zul je nog heel veel morgens teleurgesteld worden, dat vind ik wel heel erg sneu voor je. Is daar niets anders op te bedenken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *