web analytics

4

PLOG MAANDAG 14 JANUARI 2019


Goedemorgen Nien! Beetje geslapen, beetje zin in de dag? Niet echt hè? Jij wil ook lente en de hele dag met je lijf in de zon hè?


Ontbijtje!


Ik was de nori-vellen vergeten en die geven ’t geheel nou net wat meer cachet!


Bezig met een projectje. Het mag niet meer dan 20 gram wegen in verband met de PostNL-tarieven!


Oh, Nien, voel jij wat ik zie? Is het, is het… een streepje ZON!!!?????


Oh jaaaaaaaaaaaaaaaa, I feel you!!!!


Ander projectje! Het roodborstje heeft ook een goochellaarshoedje op. ZOET!


De zon is ietwat verplaatst, dus Nina verplaatst ook. Zo’n slimme hond.


Ik schrijf m’n review van deze Laid D.1 stenen dildo! Check: LAID D.1 STENEN DILDO – REVIEW #516.


Oh! LORD!!!! Ook wat zon als ik aan het werk ben. Bijna lente! Nog even volhouden!


Ik vind de vlogs van Matijn zo leuk! Bram heeft sinds kort een kookrubriek, ook leuk! Check: HIER!


Bram kookte iets met bloemkool, ik maak een briljant gelukte spaghetti carbonara!


’s Avonds ga ik verder aan het werk en ik maak een paar prrrrrachtige ontwerpen (vind ik zelf)! Ondertussen kijk en luister ik naar wat documentaires. Deze ‘Van verlies kun je niet betalen’ was prachtig.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. ingrid schreef:

  Ben het zó met Nina en jou eens. Kan niet wachten op de de zon, de lente. Lekker het tuin leven tegemoet.
  Die spaghetti ziet er ook weer erg smakelijk uit.

 2. Marjan schreef:

  Die Nina, die heeft het goed bekeken, Go Nina! Ik vond de kookvlog van Bram waarin hij reageerde op de reacties op de vorige kookvlog hilarisch. Maar zijn manier van koken is precies hoe half nederland kookt volgens mij, prachtig…. hier werd het gebakken aardappelen met een karbonaadje..

 3. Marije schreef:

  Oh ja, die docu. Ik heb zitten huilen hoor, als ze het hebben over de bestellingen die hij nog doet vanuit het ziekenhuis en als hij op het terras zit en zegt dat het allemaal niet meer hoeft. Met zijn echtgenote ernaast.

  • Luna schreef:

   Ik ook hoor… en het is zo herkenbaar, althans, ik kan het me zo voorstellen… als je al 65 jaar hetzelfde doet, als je een doel hebt… en dan ineens ‘mag je gaan genieten van je rust’… flikker op met je rust, ik moet nog champignons bestellen! :-(

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *