web analytics

1

PLOG DINSDAG 15 JANUARI 2019


Daar gaan we weer! Ploggen in pyjama met de daglichtlamp erbij. Qua depressieve gevoelens helpt het nog niet echt, maar ik ben in ieder geval wel weer wakker ’s ochtends om een uur of 6:00 en dan ook echt wakker en niet in een ‘oooooh-mag-meteen-weer-terug-staat’.


Maar ja, wakker, wakker? Om 8:00 bel ik de huisarts, want ik wil nu echt een afspraak, doorverwijzing, kan mij het schelen, voor die wang waar nog steeds een hard ei in zit waardoor ik niet normaal kan lachen (en het doet ook pijn). Ik dacht heel naïef dat ik vanmiddag wel terecht zou kunnen, maar neen, donderdag pas. Jesus.


Of-ie naar binnen mag?


Gisteren keek ik naar de kookvlog van Bram (van Matijn) en ik ben geïnspireerd. Ik zoek het gerecht op van Ottolenghi.


Ik schrijf een review van een lingerie-setje, want dat is m’n voornemen voor 2019; elke dinsdag een lingeriesetje reviewen, maar JESUS, ik voel me echt niet lekker in m’n vel en vooral te dik en aaaaargh… Maar omdat je je dus niet elke dag een sekskitten kan voelen en dat volgens mij een heel normaal gevoel is plaats ik toch de review met foto: BACI – FLORAL KANT BODYSTOCKING ZONDER KRUIS – LINGERIE REVIEW #517.


Fuck it. En! Oh, echt hoor, niemand anders valt het echt op, maar ik mis 2 centimeter omhoog in m’n glimlach rechts.


Ik ga boodschappen doen en kom net op tijd bij m’n ouders voor een glaasje verse jus d’orange, een broodje en een koffie. Goeie timing!


Nina doet een balansdag.


Ik ben een paar weken geleden gestopt met de mannenspeeltjes-tester op Climaximaal.nl. Die is nu op z’n pik getrapt en laat lullige reacties achter op m’n site. Ach ja, zo’n dag is het.


Ik knoop nog wat witte dromenvangers in elkaar (die dus door m’n camera crème en beige lijken, maar toch echt wit zijn).


Ik laat Nina uit. Het wordt alweer wat lichter buiten rond 17:30. Thank God!


De bloemkooltaart van Bram en Ottolenghi is heel gemakkelijk te maken en…


ZALIG! Echt! Hmmmm! En ook nog vegetarisch! Everybody happy!


Kijk nou! Met een knapperig korstje van sesam en nigella-zaadjes…


En dan toch ’s avonds op de bank nog een bakje chips eten hè? Ja, zo blijf je dik.


Maar Sid houdt toch wel van me, al blijft-ie het op een heel bijzondere manier uiten. We liggen pas om 0:00 in bed. Laat voor ons doen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    En soms heb je gewoon van die dagen….. maar wel hele mooie dromenvangers gemaakt én het is om 17.30 uur niet meer heel erg donker en je bloemkooltaart zag er geweldig uit én de opmerking van M hierover op instastories was zo hilarisch dat mijn koffie over tafel ging (en eigenlijk had het me niet zo moeten verrassen want het is een beetje een standaard antwoord van M op elke vraag van jou op instastories, maar in combinatie met bloemkooltaart????) Heerlijk!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *