web analytics

19

PLOG WOENSDAG 16 JANUARI 2019


Hahahahaha, dat is nog eens leuk! M. en ik zitten in de vlog van Matijn! LIFEGOALSSSSSSS!

YESSSS!!!


Ontbijtje!! Een sushi bowl met kip dit keer! Ook lekker!! Ik ga binnenkort m’n kookblog weer nieuw leven inblazen (en migreren naar hier, op 1 plek, lekker makkelijk) (of misschien wel op Electricluna.nl) (kan allemaal)!


Want… die bloemkooltaart is dus een dag later NOG lekkerder! Naast de taart ligt de Satisfyer Vibes Power Flower waar ik de review van schrijf vandaag.


Halleluja kan ik morgen bij de dokter terecht voor die bult in m’n wang, want ik baal er ontzettend van… ik wil gewoon weer SMILE kunnen doen! M’n review zou automatisch online moeten komen, maar dat is niet helemaal gelukt. Ach, de volgende ochtend is ook prima: SATISFYER – VIBES POWER FLOWER – VIBRATOR REVIEW #518.


NIEN! Wat ben je toch beeld- en beeldschoon!


Nou. Dit is een foto van het avondeten. Niks geen glamourous mooi gepresenteerd bord, nee, gewoon een flinke pan boerenkool met worst (en dikke) jus! Ex-partner P. kwam eten en hij was er aan toe! Hij heeft 5 keer opgeschept en 3/4 liter dubbelvla erachteraan gegooid. Om met zijn woorden te spreken: “Vergeet seks met je ex, niks zo goed als boerenkool eten bij je ex.”

Dit vind je misschien ook leuk...

19 reacties

 1. Marjan schreef:

  Als het dan maar een echte rookworst is en geen Unox vega rookworst…… brrrrrrrrr

  Succes bij de huisarts vandaag Chantall!

  • Barbara schreef:

   Wel ja wat doet dierenwelzijn er eigenlijk toe toch. Gewoon lekker doorgaan met de megastallen en plofkippen, even een oogje toeknijpen hier en daar als het uitkomt 🤢

   • Luna schreef:

    Oooooh, pleaseeeeeeeeeeeee! Ga jij alle blogs en plogs en postings op FB langs om te kijken waar men nog vlees eet om dan een reactie achter te laten? Marjan refereert aan de vega Unox rookworst die ik 2 weken geleden had… die was ronduit smerig… dinsdag at ik geen vlees, knap hè? Maar de rookworst van gisteren was ZALIG!

   • Menno schreef:

    De enige reden dat je hier opmerkingen kunt plaatsen is dat je ouders je vroeger dierlijke proteïnen hebben gevoerd, zo te lezen een gigantische verspilling van geld en liefde.

 2. Mandy schreef:

  Alsof je door zo’n reactie ook maar enigszins zou overwegen om minder vlees te eten. Sommige mensen leven te veel in hun eigen bubbel.
  En ja, ik eet altijd vegetarisch en zo veel mogelijk veganistisch Barbara.

 3. De buuf schreef:

  Ik krijg zo een hekel aan die opdringerige betweterige vega mensen.

  Lekker zo’n bordje boerenkool met worst 😊

  • Luna schreef:

   Ja, heeeeeerlijk hè?? En inderdaad; opdringerigheid en betweterigheid zijn niet zulke fijne eigenschappen van een mens… UNDERSTATEMENT van het jaar! ;-)

 4. Anke schreef:

  Vergeet de worst-wars, ik ben meer onder de indruk van de ex die kwam eten? Was dat _de_ ex (man) of komt die je huis niet meer in? Wie het ook was, Go Luna!

  • Luna schreef:

   Neeeeee, die ex(man) hoef ik nooit meer te zien of te spreken… maar P. is de ex waar ik 10 jaar mee samen ws in Amsterdam… en ook de eerste 10 jaar van deze site dus :-)

 5. San schreef:

  Jaaah partner P, wat leuk! Hoe is het met hem?!

 6. San schreef:

  Oeps EX- partner P…. sorry!

 7. no meat schreef:

  MEAT IS MURDER

 8. Rolandow schreef:

  Eindelijk je domein weer in eigen handen? Mooi zeg!

  • Luna schreef:

   Jaaaaaaa, sinds vorig jaar al hoor… ik heb ‘m van zo’n domeinmannetje gekocht… rib uit m’n lijf, maar ik vond dat-ie bij mij hoorde… :-)

 9. Jessie schreef:

  Verschrikkelijk die opdringerige, bemoeizuchtige veganisten, niks mis met een rookworst op zijn tijd. Ieder in zijn waarde laten.

 10. JRK schreef:

  haha die ex-partner P. die had toch niks te vergeten qua sex (met jou?) ;)

  Maar leuk te lezen dat jullie nog contact hebben, poosje geleden hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *