web analytics

13

PLOG DONDERDAG 17 JANUARI 2019


Gaan we weer! Ploggen in pyjama met koffie.


Iedereen is maar bezig met die #10yearchallenge en ja, dan wil je ook zelf en dan ga je op zoek tussen alle oude foto’s op een losse harde schijf en dan ben je zo een paar uur verder. Ach, ach, wat was ik toen nog jong en onervaren (NOT)!


Ik lijk hier helemaal niet op mezelf.


Echt hoor, heb uren lopen klikken.


Ik kreeg bezoek van deze kater… z’n haar laat overal los, maar hij is te lui om het weg te likken en je kan ‘m niet kammen, want dan wordt-ie agressief.


Ja, heel agressief. Hij lijkt zo lief.


Oooooh, meer dan 10 geleden, maar toch… Ooooooh, Bruce!


Nee, dit dan! Skinner met baby Bruce. SMELT hoor! Oooh, ik wil echt weer een kitten…

Dit is dan wel de echte #10yearchallenge. Al zijn het zomerfoto’s, who cares.


JESUS CHRISTUS IS HET NOU NOG GEEN LENTE? Nee, alleen maar regen, regen, regen.


Wel weer een mooie productfoto gemaakt van een bijzondere toy.


Hé, daar is pappa Piet met wat koekjes voor Nina. Hij is zo lief om me even naar de huisarts te brengen, omdat het zo regent.


Wachten in de wachtkamer die bomvol zit. Volgens mij hebben ze dezelfde kinderspeeltjes nog staan als 30 jaar geleden…


En… een doorverwijzing voor een echo! Echo! Echo! De huisarts had nog nooit zoiets gevoeld en een echo gaat laten zien of we te maken hebben met een breuk en een stukje ingekapseld bot of een zwelling die heel, heel, heel langzaam weggaat of misschien met nog wel iets anders. Lekker dan!

Mensen… check dit! Ik ben verliefd! Kippenvellllllllll!


Donderdag; rijsttafel-dag! Vriendinnetje F. en vriendinnetje A. komen eten! Heerlijk om voor mensen te koken hoor!


En daarna doen we een paar potjes 30 Seconds. Ik verlies 3 keer.


Maar ik voel me toch heus wel een winnaar!


Gezelligheid!

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Rene schreef:

  Je moet eens proberen of je de kater kan aaien met zo’n speciale handschoen
  Wij hebben ook zo’n schatje wat gelijk aanvalt als je met een kam komt.
  Met die handschoen gaat het perfect.
  Af en toe het idee dat ik een kat los in de hand heb zoveel haar komt eruit.
  Tip. Probeer eerst de handschoen die ze bij Kruidvat of Blokker verkopen.
  Zijn de goedkoopste
  Ook gedaan en pas toen het ging de dure gekocht die nog beter werkte

  • Luna schreef:

   Ja, ik ga er vandaag eentje scoren ergens… even kijken of dat helpt… waarschijnlijk aai ik in ieder geval het ergst ermee af… binnenkort in de plogggggg!

 2. Marjan schreef:

  Wow….wat gaaf zeg….. Ik had nog wel veel langer naar deze When Doves Cry willen luisteren… ik werd wel afgeleid door die hoed van dat jurylid overigens…..
  Jaaaa die handschoen die Rene hierboven noemt, die heb ik ook voor mijn hond, werkt perfect, de mijne is van de Lidl… en baby Bruce wat een schatje… maar jij in zomeroutfit, ook dikke prima….. krijg wel weer zin in de zomer trouwens…
  Getver zeg, want een nare opties allemaal, laten we dan maar hopen op een zwelling die maar heel langzaam weggaat.

 3. Kate schreef:

  Ohhhh ik kan wel janken bij zo’n foto van baby Bruce! Snap helemaal hoe erg je zo’n beest kan missen, en hoe lief zijn die kittenfoto’s? Een van onze katten (ook zo’n Bruce, ik houd van al mijn huisdieren maar dit is er eentje die onze harten extra heeft gestolen) was al volwassen toen we hem uit het asiel haalden. Wat ik wel niet zou geven om een babyfoto van die ouwe chagrijn te zien :)

 4. MORRISSEY schreef:

  MEAT IS MURDER

  • Luna schreef:

   Ga je dit onder elke plog doen? Gezellig hoor!

   • Else schreef:

    Oja en al die groentes groeien op omgeploegde velden, groente is moord (op het bodemleven). En ik mag hopen dat je nooit op een mier of slak trapt en dat je niet in een auto/trein rijdt want heb je wel eens gezien wat die voor bloedbaden die aanrichten. En zo kunnen we wel even doorgaan. Het zou fijn zijn als er een beetje respect voor elkaars keuzes zou zijn.

 5. ingrid schreef:

  Kleine Bruce. Jij toen en nu. Het eten. Je vriendinnen. Topplog:)

 6. Else schreef:

  Of zo’n rubber borstel (rechthoekje) met van die rubber nopjes erop, dat werkt ook goed tegen de losse haren

 7. Nederlandse vereniging van huisvrouwen schreef:

  Nederland knakworstvrij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *